Delhaize backstage: ontdek de ervaring van Christian!

Een paar weken geleden ging Christian naar onze oesterkweker in Bretagne. Omdat wij erg nieuwsgierig zijn, wilden we graag weten hoe zijn verblijf verliep en wat hij van deze unieke ervaring heeft onthouden. Daar gaan we!

Het avontuur van Christian met Delhaize

Hoe was je verblijf en wat heb je ervan geleerd?
Deze regio is er één uit mijn dromen en één die te weinig bekend is. Het was een prachtige ervaring, zowel de ontvangst, de accommodatie als de gastvrijheid van de oesterkwekers. Ik heb veel geleerd over de natuurlijke en biologische landbouw van de Prat ar Cum oesters.

Ik ben blij dat ik deze ervaring heb kunnen beleven dankzij de Ambassadeurs-organisatie. We hebben een onvergetelijk verblijf gehad! Dank aan het hele team ter plaatse en aan het team dat achter de schermen werkt.

Wat zijn jouw beste herinneringen?
De dag op zee om de verschillende soorten oesterteelt te ontdekken, het diner dat met zorg door de producenten werd bereid (kreeft, regionale vleeswaren en zelfgemaakt dessert) en de ontdekking van het beroep oesterboer. We hebben ook van het weer kunnen genieten met een prachtige zon en aangename temperaturen. Dit is niet vaak het geval voor deze producenten. Wij hebben geluk gehad.

Hoe was jouw ontmoeting met de oesterkweker?
Heel fijn! Hij is een Breton die van zijn streek houdt en trots is op zijn niet-altijd-makkelijke werk. Een man met een sterk karakter maar met een enorm hart. Hij heeft een goed gevoel voor humor en hij is een levensgenieter. We hebben trouwens samen flink gelachen tijdens de fotoshoot. We waren half ondergedompeld in het water en aangekleed met winterkleding hoewel het meer dan 20 graden was. Het hele team kreeg water in hun korte laarzen terwijl wij droog bleven met onze hoge laarzen!

Een klein advies voor de toekomstige geselecteerde ambassadeurs?
Vertrek met een gerust hart want alles is super goed georganiseerd. Geniet zoveel mogelijk van de tijd met elkaar. Ik vertel mijn vrienden nog vaak over mijn ervaring.

Ontdek het avontuur van Christian in het Delhaize Magazine dat in de winkel verkrijgbaar is.


@alle Delhaize Ambassadeurs: Zou je bereid zijn om dit avontuur ook te proberen?


Calendrier

Tot volgende week voor een culinaire aankondiging…

Exclusieve degustaties met Delhaize: ontdek de chocoladerepen van Delicata!

100 Delhaize Ambassadeurs zullen de kans krijgen om de overheerlijke chocoladerepen van Delicata te ontdekken, die nu verkrijgbaar zijn bij Delhaize!

Delicata bestaat uit 4 kleurrijke soorten van Belgische chocolade die UTZ-gecertifieerd zijn 😍. Voor onvergetelijke momenten, verrassende ontdekkingen of om jezelf een pleziertje te gunnen, het is onmogelijk om niet te smelten voor Delicata! Het is geen chocolade, maar geluk in een reep 😉.

De chocoladerepen van Delicata

Jouw smeltende missies:

 • De 8 chocoladerepen die je thuis krijgt met je familie en vrienden proeven.
 • Jouw exclusieve ontdekkingen op social media delen met de hashtag #DelhaizeAmbassadeurs.
 • Jouw mening geven via een korte enquête.

Wil je geluk in een reep ontdekken? Klik dan op de onderstaande knop om deel te nemen aan deze exclusieve proeverij.

De inschrijvingen zijn gesloten.Trouwens, 100 Ambassadeurs hebben onlangs de kans gekregen om de op-en-top Belgische granola van Leonie’s te ontdekken. Wat vonden ze ervan? Ontdek hun mening en laat je overtuigen. 😊

Vergeet niet om op jouw favoriete foto te stemmen: de fotograaf met de meeste stemmen zal zeker deelnemen aan de volgende degustatie-actie!


 • Ambassadeur healthyfoodhappymood
 • Ambassadeur ingegoeshealthy
 • Ambassadeur jessica.meersman
Jouw favoriete foto

Het cijfer van de ambassadeurs

Granola van Leonie's     180601095002491239   4/5


89 %  van de Ambassadeurs beveelt de granola’s van Leonie’s aan vrienden aan


De Ambassadeurs aan het woord

Topcampagne. Een helemaal onbekend product voor mij. Positief verrast! Het product gaat me zeker bij blijven en ik zal er ook nog over spreken met verschillende mensen. En geregeld een kopen. Handig product voor op reis, roadtrip, snack... – Ambassadeur Kristof

Heel erg bedankt dat ik deel mocht uitmaken van het Leonie's team. Wij genieten nog elke morgen van een heerlijk fruitontbijt aangevuld met de heerlijke granola van Leonie’s. Wij zijn fan. Heel erg bedankt! – Ambassadeur Joke

Lekkere granola, ik ben een die-hard fan van havermoutpap en dat blijft mijn favoriet ontbijt, maar nu doe ik er vaak een lepel van Leonie's granola bovenop en dat is heel lekker! Ben ook fan van de ingrediënten, weinig toegevoegde suikers en geen olie toegevoegd. Bedankt dat ik dit product mocht uitproberen! – Ambassadeur Alessia


@alle Delhaize Ambassadeurs: Wat zijn jouw dagelijkse pleziertjes? 😊

Calendrier

Altijd al eens een kijkje achter de schermen van jouw Delhaize producten willen nemen? Het is alsof je er was met Christian!

Vier Sinterklaas met Delhaize!

Over een paar dagen is het Sinterklaas! Ben je lief geweest? 😇 Zo ja, gefeliciteerd! Zo niet, dan heb je nog een paar dagen om het goed te maken. 😋

Deze feestdag staat gelijk met kleine zoete lekkernijen, die zowel de volwassenen als de kinderen vermaken. 😉


Jouw Sinterklaas

Wil je een zelfgemaakt recept klaarmaken? Hier is een heerlijk recept voor speculaas 😍

Ontdek het complete recept door hier te klikken.


We willen graag deze momenten met je delen, dus we vertrouwen op jouw artistieke talent om veel mooie foto’s te maken en deze met ons te delen met de hashtag #DelhaizeAmbassadeurs of door ze naar ons te sturen naar: elien@delhaizeambassadors.be.

De persoon achter de mooiste foto krijgt een verrassing! Als hij of zij het hele jaar lief is geweest natuurlijk. 😋


@alle Delhaize Ambassadeurs: Wat stop je in de schoenen van je kinderen of kleinkinderen?

Ontdek de mening van onze ambassadeurs over de Delhaize bio-producten!

Deze zomer hebben bijna 3.000 Delhaize Ambassadeurs de kans gekregen om een selectie van Delhaize bio-producten te proeven. Ontdek hun indrukken en laat je verleiden, want bio eten is alles veranderen, behalve jezelf. 😉

Stem voor jouw favoriete foto: de fotograaf met de meeste stemmen zal zeker deelnemen aan de volgende degustatie-actie.

Deel ook jouw bio-degustaties op social media met de hashtags #DelhaizeBio #DelhaizeAmbassadeurs.


 • Ambassadeur innersparkle
 • Ambassadeur bistriceanue
 • Ambassadeur ninalovesvanilla
 • Ambassadeur food_is_my_bestff
Jouw stem

Het cijfer van de Ambassadeurs

Delhaize bio-producten     180601095002491239   4/5

De Ambassadeurs aan het woord

Superleuk project en vooral gezond! Heb de bio-producten leren kennen van Delhaize maar was ook de eerste keer voor mij dat ik bio-producten at! Ik vind ze superlekker, en van prijs val het ook wel nog mee! Mijn man vond de producten ook heerlijk! - Melba

Ben heel blij dat ik aan deze bio-actie mee heb mogen werken. Het was een aangename manier van kennismaken met deze voor mij vrij onbekende producten. Ik zal ze in de toekomst nog blijven gebruiken naast mijn gebruikelijke producten om af te wisselen. - Marieke


Ik vond het een leuke ervaring, lekkere producten, heb er echt van genoten, voor herhaling vatbaar. Zal zeker nog bio-producten kopen, ze hebben een echte pure smaak. Dank je wel dat ik erbij mocht zijn. - Nelly

Wil je meer weten over deze bio-campagne? Ga dan snel naar de projectpagina!

Hier moet je zijn!


@alle Delhaize Ambassadeurs: Ga je de lekkere Delhaize bio-producten proeven? 😍

Calendrier

Ben je lief geweest? Het is bijna Sinterklaas en wij hebben een leuke uitdaging voor jullie... 😉

Ontmoet Hanne en Melanie, de ambassadrices die deelnemen aan onze 3e editie van Delhaize backstage!

Dankzij een heerlijke combinatie van smaken werd Hanne geselecteerd om achter de schermen van brouwerij Het Anker te duiken. Op naar Sicilië voor Melanie die ons hart heeft gestolen met een heerlijk recept op basis van bloedsinaasappels. Maak kennis met onze sprankelende ambassadrices hieronder.

 • In december zal Hanne de producenten van brouwerij Het Anker.
 • Mélanie vliegt in januari richting Sicilië.

Voor hen is Delhaize…

Hanne : “Het walhalla van de goestingskes: net die producten waarmee je gasten verrast met lekkere "zelfgemaakte" dipjes of van die verse producten die je niet kent, maar die er wel erg goed uitzien en naar je lonken.”

Mélanie : “Inspiratie voor mijn gerechten.”

Wat is hun favoriete moment in de winkel?

Hanne :“Een nieuw goestingske vinden. Zoals zin hebben in koekjes en twijfelen tussen chocolade en nootjes en dan blijkt er een combinatie te bestaan! (Die van Delhaize met donkere chocolade en nootjes zijn echt keigoed trouwens).”

Mélanie : “Als ik nieuwe producten ontdek. 😊 Dan ben ik als een kind in een snoepwinkel. 😊”

Welk bier vind je het lekkerst?

Hanne : “Dat hangt van het moment af. Op een zonnig terras of tijdens het dansen, pintjes, als aperitief Brusselse geuze, tijdens de donkere maanden een donker biertje en de blonde bieren en tripels lust ik altijd. Als kersverse bewoner van Antwerpen hou ik uiteraard ook van de bollekes, al betekent het niet dat ik mijn rug keer naar de Gouden Carolus Tripel (eens een Maneblusser...).”

Welke type bloedsinaasappelliefhebber is Mélanie?

Mélanie : “Ik eet ze graag als ontbijt met yoghurt of granola, maar ook als dessert.”

In december zal Hanne de producenten van brouwerij Het Anker ontmoeten en Mélanie vliegt in januari richting Sicilië. We houden je op de hoogte van de publicatie van hun recepten in Delhaize Magazine. 😊


@alle Delhaize Ambassadeurs: Welke vragen wil je dat Hanne en Mélanie aan onze producenten stellen?

27.11

Tot dinsdag voor de resultaten van het bio-avontuur 😊

 • Welkom bij Delhaize Ambassadeurs!
  NL NL
 • Bienvenue chez les Ambassadeurs Delhaize !
  FR FR