Ontmoet Kim, de ambassadrice die deelneemt aan onze 4de editie van delhaize Backstage 2019!

Dankzij haar originele recept vliegt Kim naar Griekenland om onze olijvenproducent te ontmoeten. Voordat ze aan haar avontuur begint, wilden we onze fijnproever eerst beter leren kennen. 😊

kim

Voor haar is Delhaize…
“Delhaize is de dag van vandaag een trendsetter. Voor mij betekent Delhaize een tikkeltje meer, de customer experience in deze winkel is bijzonder hoog.“

Wat is haar favoriete moment in de winkel?
“Dat is een zeer goede vraag, hier heb ik even over moeten nadenken. Vandaag is dat als ik merk welke inspanningen Delhaize levert om ecologisch voor de dag te komen door linnen zakjes voor groenten en fruit aan te bieden. Een ander leuk moment is als Delhaize iets nieuws in de aanbieding heeft dat ik graag zou willen proeven of waar ik graag mee aan de slag zou gaan in de keuken.”

Welk type olijvenliefhebber is ze?
“Ik vind olijven het lekkerst met een pit en vrij puur. Of op basis van een speciale marinade met bijvoorbeeld curry. Heerlijk als aperitief.”

Kim vertrekt in september om onze olijvenproducent te ontmoeten. We houden je op de hoogte van de publicatie van haar recept in het Delhaize Magazine.


@alle Delhaize Ambassadeurs: Welke vraag of vragen wil je dat Kim aan de producent stelt?

Geef je barbecue een andere twist met 3 originele ideeën!

De zomer is er, het barbecueseizoen is in volle gang! Geen inspiratie?

Haal je lucifers maar boven, hier gaan we!

bbq

Zoete aardappel in papillot, mmm heerlijk!

Bij de barbecue zijn de bijgerechten vaak vrij klassiek: frietjes, salades, of aardappelen.

Waarom kies je niet eens voor zoete aardappelen? Met hun lichtzoete smaak zullen ze jouw smaakpapillen bekoren en perfect passen bij jouw gegrilde gerechten.

Tips voor de bereiding :

  1. Bestrooi de zoete aardappel met Provençaalse kruiden of kruiden zoals kurkuma, komijn of curry om hem op smaak te brengen.
  2. Wikkel de zoete aardappel in in aluminiumfolie.
  3. Kook de zoete aardappel vervolgens op de barbecue, een bereiding die alle voordelen van stoomkoken combineert.
  4. Het kleine beetje extra? Snijd de zoete aardappel in dunne plakjes en voeg plakjes kaas toe om het nog lekkerder te maken. 😉.

Brochettes voor iedereen!

We hebben de neiging om brochettes te associëren met vlees, maar het is ook mogelijk om brochettes te maken die voldoen aan jouw wensen en eetgewoontes!

Vegetariër, het is voor jou 😉.

Vervang de stukjes vlees door seizoensgroenten: aubergine, courgette, tomaat of paprika en wissel deze af met tofu, mozzarella, feta of halloumi bijvoorbeeld.

Lekker!

Gegrilde maïs, een trend uit de Verenigde Staten

Wij weten het allemaal, barbecueën is een zeer populaire culinaire traditie in de Verenigde Staten.

In Californië is het de trend om een maïskolf te grillen en met je vingers op te eten om het nog gezelliger te maken. 😉.

Met of zonder de bladeren, gril een maïskolf en eet hem lekker op!


Laat ons zien dat jij THE KING of THE QUEEN van de BBQ bent geworden door je creaties met ons te delen met de hashtag #DelhaizeAmbassadeurs!


@alleDelhaizeAmbassadeurs: Heb je nog andere originele receptideeën om met ons te delen?

Ga voor een geslaagde barbecue met Delhaize!

1.000 Delhaize Ambassadeurs zullen de kans krijgen om de vegetarische Greenway-burger en de Delhaize sorbet of het -roomijs te ontdekken, exclusief verkrijgbaar bij Delhaize.

Wat is er nu beter dan een heerlijke barbecue met familie of vrienden om te genieten van de lange zomeravonden en de zomerse weekends?
Delhaize heeft aan jou gedacht en geeft je de kans om de producten die bij al je barbecueparty's zullen passen, te ontdekken:

  • Voor het hoofdgerecht, geniet van de vegetarische Greenway-burger: hij ruikt, smaakt en ziet eruit als een vleesburger. Bovendien, is hij op-en-top milieuvriendelijk. De burger wordt in België gemaakt en bestaat uit plantaardige ingrediënten zoals erwten-eiwitten, rode bietensap, gebakken ui, kokosvet, … Hij bevat trouwens geen soja en tarwe, maar er zit wel extra ijzer en vitamine B12 in.
  • Voor het dessert, smelt voor de sorbet of het roomijs van Delhaize. Er is voor ieder wat wils! Ontdek 4 smaken die jouw smaakpapillen zullen prikkelen: de overheerlijke sorbet Aardbei, de gloednieuwe smaak Salted Caramel, en de klassieke varianten: Vanille en Mokka. Je zult het zelf kunnen beoordelen, maar alle smaken zijn onweerstaanbaar lekker! Je bent al aan het watertanden, ik weet het zeker! ;) Deze heerlijke desserts, worden gemaakt met Zùsto zoetstof. Hé, Zùsto? Dat is een innovatieve zoetstof en een bron van vezels, ideaal voor wie suikerbewust is en toch wil genieten van een heerlijk ijsje!
  • ambiance
  • greenway
  • icecream

Jouw heerlijke missies:

  • Ontdek en proef met je naasten deze 2 exclusieve Delhaize producten
  • Deel jouw Delhaize barbecue-momenten op social media met de hashtags #MijnDelhaizeBarbecue en #DelhaizeAmbassadeurs
  • Deel jouw ervaring met Delhaize via een korte enquête
  • Deel jouw kortingsbonnen aan jouw familie en vrienden uit

Wil je jouw vrienden en familie verwennen en heerlijk genieten van de barbecuemomenten zonder de balans uit het oog te verliezen? Klik dan op onderstaande knop om jouw kandidatuur in te dienen.
Ik stel me kandidaat!


@alle Delhaize Ambassadeurs: Welk product wil jij het liefst proeven tijdens je volgende barbecue?

Ontdek de mening van onze ambassadeurs over de VOLLEDIGE "OMG" DELICATA Chocoladerepen!

Een tijdje geleden hebben bijna 3.500 Delhaize-ambassadeurs al hun “Mmm” omgetoverd tot “OMG” na de ontdekking van Delicata. Ontdek hun indrukken en laat je verleiden, want Delicata is geen chocolade maar geluk in een reep!

Stem op jouw favoriete foto: de fotograaf met de meeste stemmen zal zeker deelnemen aan het volgende smaakavontuur van de Delhaize-ambassadeurs. Deel jouw OMG-momenten op social media met de #DelicataByDelhaize en #DelhaizeAmbassadeurs hashtags.

  • Ambassadeur Floraaa

    Ambassadeur Floraaa

  • Ambassadeur Sissy

    Ambassadeur Sissy

  • Ambassadeur wendy

    Ambassadeur wendy

  • Ambassadeur Marijke1980

    Ambassadeur Marijke1980

Stem voor jouw favoriete foto!

Het cijfer van de ambassadeurs

Delicata chocoladerepen     180601095002491239   4/5

De Ambassadeurs aan het woord

Fantastische beleving! Samen met vrienden de chocolade geproefd bij een glaasje wijn. Gezellig. De hazelnoot chocolade had duidelijk de voorkeur.” - lutber

Wat een avontuur. Het begon allemaal met de postbode die een pakje van Delhaize aanbood. Groot was mijn verrassing dat die doos boordevol met chocolade en bons zat. Toen volgden de opdrachten en mochten we elke week een andere doos openen en proeven met familie, vrienden en bekenden. En geproefd dat we hebben! En wat een heerlijk assortiment chocolade dat wij mee hebben mogen ontdekken. […]” - jacqueske

“[…] Zeer verrassende smaken, vooral de chocolade met Jalapeno peper! […] Ook vele andere smaken vielen in goede aarde bij de meesten. Blij dat ik mocht deelnemen en evenzeer een plezier om anderen ook te kunnen laten genieten, kennismaken en proeven. Ook de proevers waren zeer enthousiast en blij met de kortingsbonnen. Dankjewel iedereen om erbij geweest te zijn. SUPER OMG!” – greetje11


Wil je meer weten over deze volledig "OMG"-campagne? Ga naar de projectpagina!
Hier moet je zijn!


@alle Delhaize Ambassadeurs: Ga je ook de Delicata-chocolade proeven? 😍

Delhaize Backstage: beleef het avontuur met Rik!

Een paar maanden geleden is Rik naar Schotland gegaan om onze rundveekweker Hereford in Schotland te ontmoeten. We wilden graag weten hoe zijn avontuur in het hart van de Schotse weilanden verliep. Op naar Schotland!

Delhaize Backstage

Je beste herinnering aan het avontuur?
De volledige twee dagen op zich! Ik heb van ieder moment genoten en van de kans om deel te mogen uitmaken van dit gepassioneerd en gedreven Delhaize team. 😊

Kan je een kleine anekdote met ons delen?
Wanneer de nood het hoogst is, is de drone nabij. Toen we met de producent de uitgestrekte groene grasvelden, waar de runderen naar harte lust konden grazen, bezochten. Dacht iemand van het team, rustig een plasje te kunnen doen bij een idyllisch uitzicht. Dit was buiten de dronebestuurder gerekend. Die merkte de intenties snel op en had er niets beter op gevonden om de drone dat van iets dichter bij te laten bestuderen. Ik denk niet dat deze beelden de eindmontage zullen halen. 😝

Hoe was het avontuur en wat heb je ervan geleerd?
Ik ben onder de indruk om te zien welke ruimte de runderen in Schotland hebben. Alles verloopt er ook op het ritme van de natuur, natuurlijke bevallingen, oneindig aanbod aan groen gras in de velden, koeien en stieren kiezen zelf met welke stier en koe ze kalfjes maken, gepassioneerde boeren die zo trots waren op hun 9 gezonde kalfjes die op onze eerste dag op de boerderij ter wereld zijn gekomen 😊 Het respect voor het dier moeten we dan ook doortrekken tot bij ons, de consument zodat er niets door verspilling verloren gaat.

De ontmoeting met de producent in 2 woorden? De beste tijd met hem?
De gastvrijheid van de producent was zo hartelijk en geen enkele vraag was te veel voor hun. Gepassioneerde eenvoud als ik in 2 woorden moet beschrijven.

Advies voor geselecteerde toekomstige ambassadeurs?
Vertrek met een lege rugzak want je komt met eentje terug die vol geladen is met hartelijke ontmoetingen en mooie herinneringen. Oh ja, en laat misschien ook dat reisbestekje thuis van BergHOFF waarvoor je vorige jaar bij Delhaize hebt gespaard. Want die is erg geliefd onder de bagagecontrole mensen op de luchthavens. Bij iedere controle, en we hebben er 3 moeten doorkruisen, waren de personeelsleden onder de indruk van mijn setje en wouden ze die dus maar al te graag eens van dichtbij zien.


Ontdek het avontuur van Rik in het Delhaize Magazine dat nu gratis verkrijgbaar is in de winkel.


@alle Delhaize Ambassadeurs: Lees je graag het verhaal van de ambassadeurs die achter de schermen van Delhaize gingen? 😀
28.06

Over twee weken, ontdek wat de ambassadeurs van de helemaal OMG Delicata chocoladerepen vonden.

  • Welkom bij Delhaize Ambassadeurs!
    NL NL
  • Bienvenue chez les Ambassadeurs Delhaize !
    FR FR