Achter de schermen met de Goebezigers: ontdek de ervaring van Aad!

In augustus ontmoette Aad het team van Delhaize en ontving hen erg gastvrij bij hem thuis om er zijn tips en advies te delen voor een gezellige en lekkere herfst in de keuken. Vanzelfsprekend werden de geldende regels voor social distancing gerespecteerd.

Onze ambassadeur van de Goebezigers en beheerder van het instagramaccount @breusb vertelt over zijn ervaring.

Aad

Hoe is dit avontuur verlopen en wat vond je ervan?

Het avontuur was bijzonder leuk. Je komt in contact met heel fijne mensen in een setting die je niet gewoon bent, fotograaf, belichting, compositie enzovoort. Je bent als het ware "gedepayseerd" in je eigen keuken.

Kan je ons een kleine anekdote vertellen van je fotoshoot?

Tijdens de fotoshoot was het eigenlijk nog erg mooi weer en verzengend warm. Desondanks had ik een dik flanellen hemd aan om in de herfstsfeer te blijven. Uiteraard had ik het warm en was ik behoorlijk aan het zweten. Daar hebben we goed mee gelachen. Ook met de poses die de fotograaf mij deed aannemen om het beste "postuur" te krijgen op de foto. Een amateur-fotomodel waardig.

Wat kan je vertellen over je ontmoeting met het Delhaize-team?

De mensen van het Delhaize-team waren erg hartelijk en professioneel. We hebben fijne gesprekken gehad over de toekomst van onze voeding, over bio, over de smaak van tomaten, over het leven. Het was een uitzonderlijke voormiddag.

Heb je nog een tip voor onze ambassadeurs?

Aan alle mensen die ambassadeur willen worden zou ik zeggen: doen!! Het is een uitgelezen kans om uit je comfortzone te komen en nieuwe dingen te leren en te ervaren, begeleid door fijne en gemotiveerde mensen.



Ontdek het volledige avontuur van Aad in het Delhaize Magazine, gratis en voor niets beschikbaar in de winkel.


@alle Delhaize ambassadeurs: wat vinden jullie van deze uitzonderlijke avonturen? 😀

35 Reacties

rita58 • 08/10/2020 - 11:07 uur

altijd leuk voor de gelukkige en misschien wil ik dat ook eens meemaken

CookInge 08/10/2020 - 11:07 uur

Wauw!! Jullie zijn bij mij ook van harte welkom!! De goesting om ook mee te mogen doen is alleen maar groter bij het lezen van Aad zijn verhaal! 🤩

LienDS • 08/10/2020 - 11:15 uur

Zou echt leuk zijn om ook nieuwe dingen te kunnen ontdekken en uitproberen! 😊

Elien • 08/10/2020 - 11:55 uur

@LienDS: Wie weet voor een ander avontuur... ;-)

jacqueske • 08/10/2020 - 11:20 uur

Leuke belevenis, maar niet echt iets voor mij

lisette60 • 08/10/2020 - 11:28 uur

De man heeft er echt van genoten. Ik zou dat zeker niet durven

lucy62 • 08/10/2020 - 11:31 uur

Altijd geweldig dat Delhaize dat mogelijk maakt voor de gelukkigen !!

Christine Debruyne • 08/10/2020 - 11:34 uur

Die ziet er heel gelukkig uit. Weerom Delhaize die zoiets promoot. Super

Spoekie • 08/10/2020 - 11:35 uur

Uit mijn comfortzone treden.... Hmmm, misschien wel eens het proberen waard...

marieke73 • 08/10/2020 - 11:43 uur

Geweldige belevenis die ik ook wel eens zou willen meemaken Wie weet ???

carofred • 08/10/2020 - 11:49 uur

ik heb gisteren bonnetjes ontvangen voor gratis fair trade produkten en heb ze gehaald bij delhaize met uitzondering van de chocolade die was uitgeput ! er stond ook maar een doosje in het rek, waar misschien 20 stuks in zitten ? geen reserve ? beetje teleurstellend ! ik ga vandaag aan de slag ! dank u delhaize !

Elien • 08/10/2020 - 11:55 uur

@carofred: Bedankt voor je feedback!

kookie • 08/10/2020 - 11:49 uur

Ben blij dat hij blij is .... :-)

dorita64 • 08/10/2020 - 11:51 uur

Geweldig om dit te mogen meemaken, maar ik weet niet of ik het zou aandurven??

grietje73 • 08/10/2020 - 12:01 uur

Mooi om dat allemaal te lezen. Ik denk niet dat ik dit zou durven

yvan55 • 08/10/2020 - 12:12 uur

Ik ga zeker het volledige verhaal lezen in het magazine. De man is een echte bofkont!!

Sylveke 08/10/2020 - 12:30 uur

Lijkt me een heel leuke ervaring te zijn geweest voor die man ...
Ik zou het zelf niet meteen zien zitten om zo in de schijnwerpers te staan.

Tutterke 08/10/2020 - 12:37 uur

Ik ook niet te timide... oeikes maar toppie voor hem hoor iii:-)

vissertje • 08/10/2020 - 12:37 uur

LIJKT ME EEN ERG PRETTIGE ERVARING

Doreencoppens • 08/10/2020 - 12:54 uur

Leuk dat het échte mensen zijn die het woord voeren! Als klant heb je toch wat meer binding door zo’n verhalen dan wanneer er puur reclame met modellen wordt gebruikt. Ik kijk ook elke keer uit naar het magazine en heb al massa’s uitgescheurde recepten liggen in mijn kast :-D

Elien • 12/10/2020 - 12:46 uur

@Doreencoppens: super dat het zo in de smaak valt bij jou. Wie weet ga jij zelf ook ooit eens in gesprek met ons Delhaize team? :-)

theelieverdje • 08/10/2020 - 13:58 uur

Proficiat voor Aad!! Persoonlijk zou ik dit niet durven.

Busje • 08/10/2020 - 15:17 uur

Leuk om te lezen maar niets voor mij.

biancasmet 08/10/2020 - 15:48 uur

tof!

huplahoi • 08/10/2020 - 16:12 uur

Heel leuk om te lezen. Ik ben helaas niet zo extravert ...

nellyd • 08/10/2020 - 16:34 uur

een ervaring rijker, en het is goed meegevallen super

Marci • 08/10/2020 - 17:41 uur

Leuk maar niet echt iets voor mij. Ben blij dat het goed meegevallen is.

zonnetje • 08/10/2020 - 17:42 uur

Hij straalt, mooi meegenomen voor hem.

cclaubus • 08/10/2020 - 17:43 uur

Delhaize doet eigenlijk wel veel. Super dat er iemand dit eens mocht mee maken.

Elien • 12/10/2020 - 12:47 uur

@cclaubus: We hopen dat jullie en hij er allemaal evenveel van hebben genoten. :-)

driesce • 08/10/2020 - 17:45 uur

Mooi dat hij dat durvde. Niet voor mij. Proficiat.

Rucauw • 08/10/2020 - 18:21 uur

Een super ervaring:-) heel leuk!

QueenC • 09/10/2020 - 07:53 uur

Wauw super tof voor hem 🤩

Djunatestuit • 09/10/2020 - 09:34 uur

Super fijn!

Louisa9 • 09/10/2020 - 22:13 uur

Leuk!

francine1943 • 09/10/2020 - 23:09 uur

heel super tof Aad.

Nusch • 11/10/2020 - 10:56 uur

De verhalen zijn steeds leuk, maar is toch echt niets voor mij.

Iwon42 • 11/10/2020 - 18:22 uur

Hoe chique , leuk interview

Rucauw • 15/10/2020 - 17:35 uur

Heel leuk interview :-) Bedankt!

Terug naar boven