Achter de schermen met de Goebezigers: ontdek de ervaring van Inge

In juli ontmoette Inge het team van Delhaize en ontving hen op hartelijke wijzebij haar thuis om haar tips en advies te delen voor een praktische organisatie van de terugkeer naar school. Dit ging natuurlijk allemaal met de nodige social distancing.

Onze ambassadrice van de Goebezigers deelt haar ervaring!

Achter de schermen met de Goebezigers: ontdek de ervaring van Inge

Hoe vond je het avontuur?

Alles is prima verlopen.

Kun je ons een anekdote vertellen van je fotoshoot?

Het weer zat helaas niet mee. De fotograaf stond buiten om de foto’s te kunnen nemen toen het plots enorm begon te regenen. Hij was doorweekt. De foto's zijn dan getrokken met de fotograaf onder een paraplu buiten.

Enkele woorden over de ontmoeting met het Delhaizeteam?

De fotoshoot is vlot verlopen en de mensen waren enorm vriendelijk. Het ging er erg professioneel aan toe en we werden er heel de tijd bij betrokken. We hebben de foto’s ook al gezien en vonden ze goed.

Tips voor onze ambassadeurs?

Qua tips… Doen! Zo een shooting is super, zeker voor de kinderen die alle aandacht en de fotograaf heerlijk vinden!



Ontdek het avontuur van Inge op groot formaat in het Delhaize Magazine. Gratis beschikbaar in de winkel.


@alle Delhaize ambassadeurs: wat vinden jullie van deze avonturen? 😀

20 Reacties

marieke73 • 25/08/2020 - 11:18 uur

Ik denk dat ze er ondanks het slechte weer toch van genoten hebben

bo • 25/08/2020 - 11:21 uur

Het zal wel een leuke en leerrijke samenkomst zijn geweest

branlas • 25/08/2020 - 11:27 uur

Het team van de delhaize zal dat wel goed hebben gedaan met de ambassadrice en veel te bespreken hebben gehad ....in de delhaize is het leuk winkelen en je vind er alles wat je nodig hebt

dorita64 • 25/08/2020 - 11:45 uur

Ik denk dat velen van ons een dergelijk avontuur wel zien zitten.

grietje73 • 25/08/2020 - 11:55 uur

Ik ben echt benieuwd naar het volledige verhaal, want het lijkt een unieke belevenis.

yvan55 • 25/08/2020 - 12:04 uur

Toch wel een ervaring. Misschien moet ik mij ook maar eens kandidaat stellen een volgende keer

theelieverdje • 25/08/2020 - 12:27 uur

Interessant artikel! Ik geef het door aan mijn dochter die een heel drukke job heeft.

rita58 • 25/08/2020 - 13:49 uur

Zeker heel leuk om eens te mogen meemaken

jacqueske • 25/08/2020 - 14:04 uur

Deze familie zal het wel een geweldige ervaring vinden, maar dat is toch niet echt iets voor mij

lisette60 • 25/08/2020 - 14:14 uur

wat een gelukzakken. Volgende keer beter voor ons

Ladynadine • 25/08/2020 - 14:28 uur

Ik denk dat ze een toffe dag er op zitten hebben en na regen komt toch zonneschijn en je ziet het niet op de lach van hun gezicht dat het weer niet mee zat ik kijk ook uit naar het volledige artikel

Rucauw • 25/08/2020 - 14:40 uur

Een super ervaring :-) Bedankt!

francine1943 • 25/08/2020 - 16:34 uur

Spijtig dat ik niet kon meedoen. Groetjes Francine

Smullerken • 25/08/2020 - 17:30 uur

Ga ik met plezier lezen. Deze morgen het magazine reeds meegebracht uit onze Delhaize maar nog geen tijd gehad om erin te lezen. Dat is voor later deze week ;)

vypa • 25/08/2020 - 19:35 uur

Ik zie uit naar het nieuwe magazine, goeie tips, recepten etc. De unieke belevenis van Inge zal ik met genoegen lezen!

cojude • 25/08/2020 - 22:05 uur

Tof voor haar maar leuk om zelf eens mee te maken

lucy62 • 26/08/2020 - 10:17 uur

Beslist heel tof om aan een dergelijk avontuur zelf te mogen mee werken.

veerle48 • 27/08/2020 - 11:48 uur

leuk om mee te mogen testen, shampoo voelt heel zacht aan en water is heel lekker

Nusch • 04/09/2020 - 13:31 uur

Leuk om te lezen dat de kandidaten steeds zo positief zijn over de ervaringen achter de schermen. Ik wil wel graag (nogmaals) vragen als er geen mogelijkheid is om het magazine standaard te voorzien in de Delivery's of de Collect's aub?

Iwon42 • 12/09/2020 - 23:18 uur

leuk die positieve ervaringen

Terug naar boven