Ontdek de mening van onze ambassadeurs over de VOLLEDIGE "OMG" DELICATA Chocoladerepen!

Een tijdje geleden hebben bijna 3.500 Delhaize-ambassadeurs al hun “Mmm” omgetoverd tot “OMG” na de ontdekking van Delicata. Ontdek hun indrukken en laat je verleiden, want Delicata is geen chocolade maar geluk in een reep!

Stem op jouw favoriete foto: de fotograaf met de meeste stemmen zal zeker deelnemen aan het volgende smaakavontuur van de Delhaize-ambassadeurs. Deel jouw OMG-momenten op social media met de #DelicataByDelhaize en #DelhaizeAmbassadeurs hashtags.

 • Ambassadeur Floraaa

  Ambassadeur Floraaa

 • Ambassadeur Sissy

  Ambassadeur Sissy

 • Ambassadeur wendy

  Ambassadeur wendy

 • Ambassadeur Marijke1980

  Ambassadeur Marijke1980

Stem voor jouw favoriete foto!

Jouw favoriete foto

Ambassadeur Floraaa

56 Stemmen, 19%

Ambassadeur Sissy

70 Stemmen, 24%

Ambassadeur wendy

66 Stemmen, 23%

Ambassadeur Marijke1980

99 Stemmen, 34%

Het cijfer van de ambassadeurs

Delicata chocoladerepen     180601095002491239   4/5

De Ambassadeurs aan het woord

Fantastische beleving! Samen met vrienden de chocolade geproefd bij een glaasje wijn. Gezellig. De hazelnoot chocolade had duidelijk de voorkeur.” - lutber

Wat een avontuur. Het begon allemaal met de postbode die een pakje van Delhaize aanbood. Groot was mijn verrassing dat die doos boordevol met chocolade en bons zat. Toen volgden de opdrachten en mochten we elke week een andere doos openen en proeven met familie, vrienden en bekenden. En geproefd dat we hebben! En wat een heerlijk assortiment chocolade dat wij mee hebben mogen ontdekken. […]” - jacqueske

“[…] Zeer verrassende smaken, vooral de chocolade met Jalapeno peper! […] Ook vele andere smaken vielen in goede aarde bij de meesten. Blij dat ik mocht deelnemen en evenzeer een plezier om anderen ook te kunnen laten genieten, kennismaken en proeven. Ook de proevers waren zeer enthousiast en blij met de kortingsbonnen. Dankjewel iedereen om erbij geweest te zijn. SUPER OMG!” – greetje11


Wil je meer weten over deze volledig "OMG"-campagne? Ga naar de projectpagina!
Hier moet je zijn!


@alle Delhaize Ambassadeurs: Ga je ook de Delicata-chocolade proeven? 😍

57 Reacties

Mia12 • 29/06/2019 - 23:46 uur

Eerst en vooral dank dat ik mee mocht doen om deze heerlijkheden te proeven. De buren, familie en vrienden waren razend enthousiast. Ze vragen mij nog welke chocolade ze hebben geproefd om deze dan alvast te kopen. Heel leuk toch dat er toch nog iets van overgebleven is van deze lekkere proeverij.

huplahoi • 30/06/2019 - 10:13 uur

Ik koop nog steeds de Delicata chocolade die ik tijdens de campagne mocht proeven. Heerlijke smaken! Bovendien is het 'chocolade met een boodschap' en daar hou ik van. Het toont dat Delhaize begaan is met milieu, productieproces én kwaliteit!

konijntje67 • 01/07/2019 - 08:08 uur

konijntje67-Dit chocolade avontuur bleef me nog lang achtervolgen..
De mensen die de bonnen en chocolade kregen,praten er nog steeds over!
Dank je wel aan het panel dat ik hieraan mocht deelnemen,dit was een
smaakvol interessant onderzoek.

KellyW • 01/07/2019 - 10:39 uur

Mijn favoriet was die met balsamico en aardbei. Heerlijk!!😋

leen1980be • 01/07/2019 - 13:12 uur

Dat het een mooie campagne was, is zeker. De chocolade van Delicata? Originele smaken, aantrekkelijke verpakking, maar bovenal echt lekker!

Vanlooveren • 01/07/2019 - 20:04 uur

Ben zeer blij dat ik mocht deelnemen aan dit avontuur in de chocolade. Wij hebben de verschillende smaken leren ontdekken. Vroeger nam ik steevast dezelfde chocolade uit gewoonte. Wij zijn ook meer te weten gekomen over de origine en de fairtrade van de geproefde chocolade soorten. Het was een intense ervaring en ook voor mijn familie en vrienden en vriendinnen. De kortingsbonnen zijn allemaal verdeeld. Maar ik heb wel geconstateerd dat smaken verschillen (de ene wil het zoet, de andee romig en mijn beste vriendin kiest voor de echte bittere).

HildeDec • 03/07/2019 - 10:53 uur

We waren zeer tevreden dat we deze chocolade leerde kennen. Smaken verschillen maar er zaten heel lekkere bij. De kortingsbonnen zijn ook allemaal verdeeld en gebruikt. Het was een mooie ervaring. Bedankt

Terug naar boven

 • Welkom bij Delhaize Ambassadeurs!
  NL NL
 • Bienvenue chez les Ambassadeurs Delhaize !
  FR FR