Ontmoet Philippe en anne, de ambassadeurs die deelnemen aan de volgende editie van Delhaize Backstage!

Philippe, met zijn combinatie tussen champagne en een gerecht, overtuigde ons en vertrekt binnenkort naar Reims om de Vranken-champagnekelder te ontdekken. Anne, met haar recept op basis van een lekker vers brood, gaat naar Luxemburg om onze bakker te ontmoeten. Voor dat ze aan hun avonturen beginnen wilden we onze twee fijnproevers beter leren kennen. 😊

  • Philippe
  • Anne

Voor hen is Delhaize…

Anne: “Een winkel waar ik al jaren naartoe ga, en nu is het een deel van mijn dagelijks leven!”

Philippe: “Voor mij is Delhaize de vriendelijkheid die ik bij elk van mijn bezoeken aantref, zowel bij de medewerkers die ik nu ken en die ik met veel plezier terugvind, als bij vrienden die net zo loyaal zijn aan het merk als ikzelf.”

Wat is hun favoriete moment in de winkel?

Anne: “Mijn favoriete moment is wanneer ik nieuwe producten ontdek! En Delhaize is er echt goed in, jullie weten ons altijd te verrassen!”

Philippe: “Wat ik leuk vind aan Delhaize is ook het ontdekken van nieuwe producten. Ik ben erg dol op het proeven en het testen van merken of zelfs gerechten die ik nog niet kende. De hulp van de demonstranten in de winkel is een grote plus voor mij.”

Welke type broodliefhebber ben je Anne?

Anne: “Ik eet elke dag brood, het is voor mij een essentieel onderdeel van mijn maaltijden! Maar ik vind het ook leuk om me te vermaken met een gebak en een pistolet!”

Welke type champagneliefhebber ben je Philippe?

Philippe: “Ik ben een zeer regelmatige champagneconsument. Ik hou van het leven, ik hou ervan om momenten van vreugde, lachen, geluk te delen met mijn partner of vrienden en elke gelegenheid is goed om een heerlijke fles te openen. Om deze ontmoetingen nog meer te benadrukken, serveer ik nu uitsluitend deze magnum champagne aan mijn gasten. De bubbels lijken fijner en de smaak lijkt nog beter. Iedereen waardeert het…”

Anne zal in augustus onze bakker ontmoeten en Philippe zal in september richting Reims gaan. We houden je op de hoogte van de publicatie van hun recepten in het Delhaize Magazine. 😊


@alle Delhaize Ambassadeurs: Welke vraag of vragen wil je dat Anne en Philippe aan de producenten stellen?

12 Reacties

Elisha • 02/08/2019 - 11:11 uur

Anne, welke soorten broden bakt deze bakker en is het op traditionele wijze? De broden in Delhaize op traditionele wijze vindt ik de lekkerste omwille van hun lekkere korsten.

Elisha • 02/08/2019 - 11:13 uur

Philippe,
Op basis van welke soort druiven wordt deze champagne geproduceerd en hoe lang duurt deze procedure?

Sylveke • 02/08/2019 - 11:30 uur

Philippe, welke varianten bestaan er in de champagne van Vranken en dewelke is meest aan te bevelen?

huplahoi • 02/08/2019 - 14:54 uur

Bestaat er in champagne ook zoiets als 'demi-sec' (mijn favoriet bij schuimwijn) of kies je beter onmiddellijk voor 'brut'?

Smullerken • 02/08/2019 - 15:58 uur

Anne : Het geheime ingrediënt van zijn beste brood ;-)
Philippe : hun beste jaar tot nu toe en hoeveel liter verkopen ze jaarlijks.

Vanlooveren • 03/08/2019 - 15:00 uur

Anne:
Wij kopen vnl. ons brood bij Delhaize omdat wij het zeer vers, goed gebakken en heel smakelijk vinden (ook al zit er 25 % minder zout in!); en dan vooral het meergranen/briek brood en het artisanaal stokbrood. Kun je ons uitleggen hoe deze 2 gebakken worden. Verder veel plezier met je bakavontuur!!
Philippe:
Het liefst drink ik een roze champagne, waarschijnlijk omdat hij zo mooi oogt (te mooi om op te drinken zelfs). Hoe gaat dit proces in zijn werk? Laat je het ons weten. Verder wens ik jou ook veel (proef)plezier.

espritmadam • 03/08/2019 - 17:58 uur

Welke zijn de eigen favorieten van de producenten zelf?

Nusch • 04/08/2019 - 15:51 uur

Geen vraag :-). Ik wil ze gewoon heel veel plezier wensen.

lisette60 • 04/08/2019 - 17:13 uur

dikke proficiat. Hoe herken je een goede champagne?

theelieverdje • 05/08/2019 - 21:35 uur

Anne en Philippe , geniet van elk moment en proeven maar...

PhilippeV • 12/08/2019 - 16:45 uur

@Anne: Welke nieuwe broodsoorten denkt Delhaize te verkopen in de toekomst?

raas • 15/08/2019 - 23:06 uur

Geniet van jullie avontuur

Terug naar boven