Over Delhaize Ambassadeurs

Wil jij gratis en vrijblijvend producten van Delhaize uitproberen en hierover jouw mening geven? En lijkt het je interessant om meer te leren over Delhaize? Word dan Delhaize Ambassadeur!

Als Delhaize Ambassadeur heb je de kans om op een laagdrempelige manier samen te werken met Delhaize. In ieder project gaan we weer iets anders uitproberen – van ontbijtgranen tot fruitdrank en van bakproducten tot lekker beleg voor op je boterham! Dit doe je gewoon in je eigen huis en je eigen sociale omgeving. Lekker makkelijk!

Gratis en vrijblijvend

Gratis & vrijblijvend

Als je meedoet aan een project van Delhaize Ambassadeurs, ontvang je thuis een pakket met producten van Delhaize om uit te proberen en uit te delen, en extra informatie. Hiervoor hoef je niet te betalen: het enige wat wij van jou willen, is dat jij jouw ervaringen deelt via onze projectblog!

Waarom zou ik dit willen?

Waarom zou ik dit willen?

Heb je even? ;-) Ten eerste is het natuurlijk heel leuk om producten uit te proberen en je mening erover te geven. Daarnaast maak je je vrienden, familie en kennissen blij door producten of kortingen aan hen uit te delen! Ook ontvang je exclusieve informatie over Delhaize en krijg je de kans om met ons in gesprek te gaan, zodat je nog meer van ons kunt leren, en wij van jou! Zo kunnen we de Delhaize producten nog verbeteren – en daar profiteer jij als consument
uiteraard opnieuw van.

Word lid!


Lees meer Hoe verloopt een project van Delhaize Ambassadeurs?