De principes van Delhaize Ambassadeurs

Als Delhaize Ambassadeurs hebben we de kans om producten uit te proberen en hierover onze mening te geven. Dit werkt alleen als we ons houden aan een aantal spelregels:

1. Beslis zelf

Het is aan jou om te bepalen of je mee wilt doen aan een project. Doe alleen mee aan een project als het je interessant lijkt om dit product uit te proberen en hierover te vertellen aan je vrienden. Er komen nog meer projecten aan, dus je hoeft echt niet overal aan mee te doen!

2. Wees open over je deelname aan het project

Als Delhaize Ambassadeurs vinden we het belangrijk om open te praten over waar we bezig mee zijn. Je hoeft geen sluikreclame te maken, we willen juist dat je vertelt dat je meedoet aan een project van Delhaize Ambassadeurs! Zo heeft je omgeving ook de kans om een eigen, eerlijke mening te vormen.

3. Wees jezelf

Nogmaals: je hoeft niets te verkopen. Natuurlijk, als je heel enthousiast bent over een product mag iedereen het weten, maar je hoeft je niet anders voor te doen dan je bent! Laat altijd je eigen, persoonlijke mening horen.

4. Wees eerlijk

Als Delhaize Ambassadeur horen wij graag jouw eerlijke mening over onze producten – ook als deze niet mals is. Alleen zo kunnen we van elkaar leren! Je hoeft niets te verzwijgen of mooier te maken dan het is.

5. Wees verantwoordelijk

We gaan ervan uit dat je op een juiste en verantwoordelijke manier omgaat met de producten en informatie die je als Delhaize Ambassadeur krijgt. Bij twijfel mag je altijd contact met ons opnemen.

6. Luister naar je omgeving

Als Delhaize Ambassadeur ben je niet alleen bezig met vertellen, maar ook met luisteren. De mensen in je omgeving zullen namelijk ook hun mening hebben over de producten die zij dankzij jou mogen uitproberen! Luister goed naar hun meningen en ervaringen, zodat je die aan ons kunt doorgeven. Wij zijn heel benieuwd naar wat ze te vertellen hebben.

7. Ga het gesprek aan

Tijdens onze projecten gaan we samen met elkaar het gesprek aan over de producten die we uitproberen. Dit doen we onder andere op de projectblog. Lees de projectblog en deel er ook jouw mening! Wij zijn razend benieuwd naar jouw ervaringen en feedback.

8. Heb plezier

Delhaize Ambassadeur zijn is leuk! Producten uitproberen en bekendmaken maakt ons blij, het is geen werk of verplichting.

9. Weet dat we voor je klaarstaan

Wij zijn dagelijks bezig om onze Delhaize Ambassadeurs-projecten zo goed mogelijk te laten verlopen. Als je tijdens een project vragen of opmerkingen hebt, dan kun je ons altijd bereiken via het mailadres dat bij het project hoort. Wij staan voor je klaar!