Hoe verloopt een project met Delhaize Ambassadeurs?

Als Delhaize Ambassadeur mag je Delhaize-producten gratis uitproberen. Jij bepaalt zelf aan welke projecten je meedoet. Maar hoe verloopt een project eigenlijk?

1. Ontdek de projecten

1. Ontdek het nieuwste project

Zodra we een nieuw project starten, krijgen de Delhaize Ambassadeurs die volgens onze gegevens bij dit project passen, via e-mail een inschrijfticket. We nodigen je dan in feite uit om je in te schrijven voor het project.

2. Schrijf je in

2. Schrijf je in voor een project!

Heb jij een uitnodiging ontvangen om je in te schrijven voor een project? Lees dan op onze projectinformatiepagina alles over het project en besluit of je je in wilt schrijven! Als het product dat we gaan uitproberen je niet lekker of interessant lijkt, of als je geen tijd hebt, dan hoef je natuurlijk niet mee te doen. Wel geïnteresseerd? Meld je aan!

3. Ontvang het startpakket

3. Ontvang het startpakket

Als de inschrijvingen zijn gesloten, selecteren we het definitieve projectteam. Als jij hierbij zit, ontvang je een startpakket. Dit startpakket wordt bij jou thuis bezorgd. Hierin vind je meestal de producten uit het project (voor jezelf én om uit te delen) en een projectboekje waarin je alles leert over de producten die we gaan uitproberen!

4. Probeer het product

4. Probeer het product

Startpakket ontvangen? Dan is het tijd om het product te ontdekken en uit te delen aan je kennissen! Zo kunnen zij hier ook mee kennismaken, en kun je meteen alles vertellen wat je via het projectboekje en de projectblog hebt geleerd over dit product.

5. Geef jouw eerlijke mening

5. Geef jouw – eerlijke! – mening

Wij horen graag jouw eerlijke feedback op onze producten. Op deze manier weten we wat werkt en wat eventueel nog wel verbeterd kan worden! Wat vind jij van onze producten en wat vinden je kennissen? Je kunt je eigen mening doorgeven via de reacties op de blog en via de onderzoeken waar je per e-mail een uitnodiging voor krijgt.

6. Wat levert mij dit op?

6. Wat levert dit mij op?

Als Delhaize Ambassadeur krijg je de kans om op een directe en unieke manier in gesprek te gaan met Delhaize. Wij horen graag jouw mening en in ruil daarvoor krijg jij weer producten en extra informatie van ons! Daarnaast is het natuurlijk gewoon heel leuk om dingen uit te proberen en hierover te praten met je omgeving. Doe jij ook mee?

Word lid!


Veelgestelde vragen over Delhaize Ambassadeurs.