Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Delhaize Ambassadeurs of over onze projecten? Kijk dan gauw op deze pagina! Staat jouw vraag er niet bij, of zijn er toch nog onduidelijkheden? Dan mag je altijd een mailtje sturen naar info@delhaizeambassadors.be of een berichtje zenden via het contact formulier.

Over Delhaize Ambassadeurs

Wat is Delhaize Ambassadeurs?

Delhaize ambassadeurs is een online gemeenschap van mensen die bereid zijn op een leuke manier producten van Delhaize uit te proberen, deze mee bekend te maken en ervaringen hierover uit te wisselen met Delhaize. Dit doen Delhaize ambassadeurs door deel te nemen aan projecten die ze interessant vinden.

Wat is mond-tot-mondreclame?

Mond-tot-mondreclame is reclame maken door aan onze vrienden en familie te vertellen over producten die we interessant vinden. Mond-tot-mondreclame is de oudste en eerlijkste manier van reclame. Als ons iets bevalt dan vertellen we dit graag verder aan vrienden en familie. Dit is een natuurlijk proces: waar het hart van vol is, loopt de mond immers van over! Welke producten heb jij allemaal ontdekt nadat iemand anders je er eerst over had verteld?

Ontvangen we bij Delhaize Ambassadeurs simpelweg producten om te testen?

Nee, wij doen veel meer! Niet alleen ontvang je bij Delhaize Ambassadeurs-projecten producten om uit te proberen, wij gaan er ook uitgebreid met elkaar over in gesprek op de projectblog. Daarbij is het de bedoeling dat je met je omgeving praat over Delhaize: mond-tot-mondreclame dus!

Projecten

Ben ik als Delhaize Ambassadeur verplicht om iets te doen?

Nee, dat ben je niet. Als je je hebt aangemeld als Delhaize Ambassadeur, kun je je inschrijven voor projecten die jou interessant lijken. Er is geen minimum of maximum aantal waaraan je kunt deelnemen. Heb je je ingeschreven voor een project, ben je geselecteerd en is het project van start gegaan? Dan mag je zelf bepalen wat en hoeveel je doet tijdens een project.

Hoeveel tijd kruipt er in het meedoen aan een project?

Dat hangt ervan af hoeveel je er zelf mee bezig wilt zijn! Je kunt producten zo uitgebreid uitproberen als je zelf wilt. Het uitdelen van producten en erover vertellen aan je vrienden doe je gewoon op momenten waarop je toch al met elkaar afgesproken hebt. Mond-tot-mondreclame is zo leuk dat je zult merken dat het vaak al vanzelf gaat! We hopen dat je even de tijd wilt nemen om ons via de projectblog te vertellen over je meningen en ervaringen.

Inschrijven

Wat doen jullie met mijn gegevens die ik invoer als Delhaize Ambassadeur?

We gebruiken jouw gegevens om je te kunnen koppelen aan de juiste projecten. Naderhand gebruiken we gegevens zoals je geslacht en leeftijd om de resultaten van onze projecten te analyseren. Ze worden niet voor andere doeleinden gebruikt en niet gedeeld met derden.

Krijg ik als Delhaize Ambassadeur veel spam?

Nee, dat krijg je zeker niet! Het enige wat wij jou sturen, zijn e-mails over nieuwe of lopende projecten.

Welke voordelen levert het voor mij op om Delhaize Ambassadeur te worden?

Ten eerste is het leuk om Delhaize Ambassadeur te zijn: je mag gratis en vrijblijvend producten proberen die jou interessant lijken! Daarnaast krijg je de kans om in gesprek te gaan met Delhaize, meer te leren over Delhaize en Delhaize-producten én om jouw mening duidelijk te maken. Zo help je Delhaize te verbeteren!

Kost Delhaize Ambassadeur zijn geld, of verdien ik juist geld?

Delhaize Ambassadeur zijn is geen baan, het is plezier maken! Je krijgt gratis en vrijblijvend producten van Delhaize. In ruil daarvoor deel jij jouw ervaringen met Delhaize en praat je erover met vrienden en familie.

Overige

Hoe schrijf ik me uit bij Delhaize Ambassadeurs?

Dat is heel makkelijk: ga naar je Ambassadeurs-dashboard en ga naar 'Mijn profiel'. Onderaan deze pagina kun je klikken op 'account opzeggen'. Zodra je je keuze hebt bevestigd, ben je geen Delhaize Ambassadeur meer. Bovendien kan je je ook uitschrijven via een link in de e-mails die je ontvangt.

Ik heb een idee voor een Delhaize Ambassadeurs-project!

Wat leuk, we zijn benieuwd! Geef je idee door via e-mail, dan zullen wij kijken of we jouw idee in aanmerking kunnen nemen.

Ik heb toch nog een andere vraag …

We horen het graag! Dan mag je altijd een mailtje sturen naar info@delhaizeambassadors.be of een berichtje zenden via het contactformulier.