Delhaize Barbecue

Beschrijving project

Nog één laatste gegrild en zoet moment!

Je zal binnenkort de barbecue moeten opbergen... Maar eerst is het tijd om ons te vertellen wat jij en je naasten van dit avontuur vonden. 😃

barbecue Ambassadeur Foodinge

Allereerst willen wij je bedanken voor dit avontuur rijk aan smaken! We hebben deze momenten met jou, je familie en vrienden enorm gewaardeerd.

Nu is het jouw beurt om ons te vertellen wat je van dit Delhaize-avontuur vond door het voltooien van je laatste missie: het invullen van het eindonderzoek!

Ik volbreng deze missie met enthousiasme! 😃


@alle Delhaize Ambassadeurs: Wat vond je van dit avontuur?

Challenge: Wees creatief en maak het beste barbecuemenu van de zomer!

Laten we smaak en evenwichtige voeding combineren en vooral onze gasten verwennen.

barbecue De spelregels:

Organiseer een barbecue met op het menu de Greenway-burger en het roomijs of de sorbet van Delhaize.

Deel jouw culinaire meesterwerk met foto's op social media en met de hashtags #MijnDelhaizeBarbecue en #DelhaizeAmbassadeurs.

Klaar om te beginnen aan je zomerse barbecue?


@alle Delhaize Ambassadeurs: Welk menu ga je klaarmaken voor deze creatieve en culinaire uitdaging?

Leg al je barbecuemomenten vast zoals een pro!

Je weet alles over de producten, alles ligt klaar om de meest geslaagde barbecueparty's van het jaar te organiseren, het enige wat je nog mist zijn enkele tips om al deze gezellige momenten vast te leggen. 😉

foto

Hier zijn enkele tips om jouw ervaring te delen en om zoveel mogelijk mensen te laten kennis maken met de Greenway-burgers en de sorbet en het roomijs van Delhaize:

Maak de mooiste ‘barbecue-special foodie’ foto’s door onze tips te gebruiken. 😉

  • Kies een lichte en aangename plek die gezelligheid uitstraalt: Zoals bijvoorbeeld je balkon, je tuintafel.... Wees creatief en breng je foto's tot leven!

  • Creëer een leuk decor: Omring de producten met ingrediënten van je menu… Kleur je tafel, voeg decoratieve elementen toe zoals kaarsen (ook handig tegen muggen als ze citroengras bevatten 😉), mooie tafelaccessoires, planten, etc.

  • Maar bovenal, geniet ervan met je vrienden en familie: Maak originele en gezellige foto's in een groep! Gebruik accessoires en ga aan de slag met je geweldige hamburgers en ijsjes! Het is aan jou! 😄

En nu moet je alleen nog maar je foto's publiceren op de projectgalerij en op social media met de hashtags #MijnDelhaizeBarbecue en #DelhaizeAmbassadeurs.


@alle Delhaize Ambassadeurs: Klaar om je gekke barbecue vast te leggen?

Nodig je vrienden uit voor een heerlijke en evenwichtige Delhaize barbecue

Heb je de envelop met je aankoopbonnen ontvangen? Het is tijd voor een geweldige barbecue!

Voordat je aan de slag gaat met je nieuwe barbecue-ingrediënten, wat dacht je van een beetje meer informatie over de Greenway-burger en de sorbet of het roomijs van Delhaize?

De Greenway-burger

De Greenway-burger:
Ontdek een nieuw alternatief voor de klassieke burger en ga voor een vegetarische en milieuvriendelijke hamburger. Je krijgt de kans om te genieten van een burger die ruikt, smaakt en eruit ziet als een vleesburger. Toch bevat hij geen vlees en is hij op-en-top milieuvriendelijk.

De burger wordt in België gemaakt en bestaat uit plantaardige ingrediënten zoals erwten-eiwitten, rode bietensap, gebakken ui, kokosvet, … Hij bevat trouwens geen soja en tarwe, maar er zit wel extra ijzer en vitamine B12 in.

Ben je nu al aan het watertanden? Bezoek snel de vegetarische productafdeling of de beenhouwerij-afdeling van jouw Delhaize-winkel op. 😉

Smelt voor de sorbet- en het roomijs van Delhaize

De sorbet en het roomijs van Delhaize: 
Wil je jezelf verwennen maar je toch goed in je bikini voelen deze zomer?

Smelt voor de sorbet- en het roomijs van Delhaize, met een verlaagd suikergehalte. Maak je geen zorgen, het verlagen van het suikergehalte betekent niet dat de smaak minder is! 😉 Deze heerlijke desserts, worden gemaakt met Zùsto, een innovatieve zoetstof en een bron van vezels. Ideaal voor wie suikerbewust is en toch wil genieten van een heerlijk ijsje als het warm buiten is!

Er is voor ieder wat wils!

  • De overheerlijke sorbet Aardbei
  • De gloednieuwe smaak Salted Caramel
  • Het Vanille roomijs
  • Het Mokka roomijs

@alle Delhaize Ambassadeurs: Klaar om te beginnen aan je eerste culinaire en evenwichtige barbecue?

Welkom bij de Delhaize-barbecueparty!

Nog maar een paar dagen voor het project begint: haal je barbecue, borden en dessertlepels uit de kast!

Klaar om al je vrienden en familie samen te brengen om te genieten van de heerlijke vegetarische Greenway-burger en te smelten voor frisse, uitgebalanceerde ijsjes of sorbets?

Gedurende 2 weken zul je de mogelijkheid hebben om deze producten in exclusiviteit te ontdekken. Ze worden de klassiekers van al jouw barbecuemomenten.

Je ontvangt binnenkort je welkomstenveloppe om aan het avontuur te beginnen.... Ondertussen hebben Isa en Iris, van het Delhaize-team, een klein berichtje voor jou achtergelaten:

Barbecueën met Delhaize

“Hallo iedereen,

Wij zijn Isa en Iris, en we zijn blij jullie te mogen verwelkomen, voor dit project, in het ambassadeursteam van Delhaize.

Ontdek samen met ons de Greenway-burger en ons assortiment ijsjes met een verlaagd suikergehalte, ideaal voor originele barbecueparty's .

Tijdens dit project zullen we je kleine tips geven om je barbecuemomenten op te pimpen en om je culinaire momenten met ons te delen in de vorm van foto's op social media!

Om goed te beginnen plaats je barbecue op je terras. De lekkernijen komen eraan... 😉

Psssst… hier zijn enkele ideeën voor een barbecuemenu om bij jouw burger en ijskoude desserts te serveren!

Tot snel,
Isa en Iris”

De favoriete recepten van Isa en Iris:


@alle Delhaize Ambassadeurs: Klaar voor dit nieuwe avontuur?