Delhaize Barbecue

Beschrijving project

Resultaten

1.000 Delhaize Ambassadeurs hebben gedurende 2 weken de vegetarische Greenway-burger, de sorbet en het roomijs van Delhaize getest. Ze hebben al hun ervaringen en foto's met ons gedeeld. Ontdek hun indrukken hieronder.

De mening van de Ambassadeurs


90%  van de Ambassadeurs beveelt de sorbet en het roomijs van Delhaize aan vrienden aan

60%  van de Ambassadeurs beveelt de vegetarische Greenway-burger aan vrienden aan

80%  is van plan om na de campagne de sorbet en het roomijs van Delhaize te kopen

Delhaize Barbecue Delhaize Delhaize

Het cijfer van de ambassadeurs voor de sorbet en het roomijs van Delhaize

Delhaize Barbecue Delhaize Delhaize

Het cijfer van de ambassadeurs voor de Greenway-burger
Resultaten

De indrukken van de Ambassadeurs


87%  van de ambassadeurs is ervan overtuigd dat de sorbet en het roomijs van Delhaize voor iedereen die zich graag verwent zonder schuldgevoel is.

De Ambassadeurs aan het woord

Hmmm, het heeft even geduurd voor ik de salted caramel gevonden heb, maar wat een smaak! Je proeft helemaal niets van het verlaagde suikergehalte. Deze heeft zijn plekje in de diepvries veroverd. De burger kon ons minder bekoren. We waren heel erg verrast over de textuur, maar vonden de smaak erg zout. - FoodieB

Informatie over het product

  • De vegetarische Greenway-burger: hij ruikt, smaakt en ziet eruit als een vleesburger. Bovendien, is hij op-en-top milieuvriendelijk.
  • De sorbet of het roomijs van Delhaize: er is voor ieder wat wils met vier heerlijke smaken. De overheerlijke sorbet Aardbei, de gloednieuwe smaak Salted Caramel of de klassieke varianten: Vanille en Mokka. Deze heerlijke desserts hebben een nieuwe receptuur met een verlaagd suikergehalte.