Delhaize Bio Lunch

Samen met 3.500 Delhaize Ambassadeurs proeven we van het Delhaize bio assortiment. We genieten samen van een 100% natuurlijke en verrassende lunch!

Resultaten van het Delhaize Bio Lunch project

3.500 Delhaize Ambassadeurs hebben de kans gekregen om de biologische producten van Delhaize te proeven. Ontdek hieronder de resultaten van dit lekker project.

94%

beveelt de Delhaize Bio Lunch producten aan bij familie, vrienden en collega's.

Delhaize Ambassadeurs beoordelen de Delhaize Bio producten

Delhaize Bio Lunch Delhaize bio

De cijfers van de Ambassadeurs

    Groenten en fruit
    Penne

Een impressie van het Delhaize Bio Lunch project

Delhaize Bio Lunch

Meningen van Ambassadeurs

Een fijne ervaring met bio van Delhaize, eveneens met de ambassadeurs. Lekkere produkten leren kennen, veel mensen met bio vertrouwd kunnen maken, maar vooral bewust geworden van het vlot kunnen kopen bio voeding. Een dikke merci! - rabinda


Voor mij was een leuke kennismaking met de bioproducten van Delhaize. We hebben genoten van de biologische gerechten. Ik heb veel positieve reacties gehad van vrienden, kennissen en familie. Persoonlijk kocht ik niet vaak biologische producten, maar deze campagne heeft daar verandering in gebracht. Het gamma is uitgebreid en de prijs-kwaliteit verhouding is heel goed. Ik ben blij dat ik mijn steentje mocht bijdragen aan deze campagne, bedankt Delhaize! - gamertje


Het was een fijne ervaring. Bedankt dat ik kon deelnemen aan dit project. Ik was aangenaam verrast van het aanbod aan bio produkten en de smaak ervan. Ik hoop dat ik ook verschillende mensen heb kunnen overtuigen om regelmatig bio produkten te kopen ondanks dat het duurdere produkten zijn. - chrustel

Informatie over Delhaize Bio Lunch

  • 100% natuurlijke en verrassende lunch met Delhaize Bio!
  • Met een assortiment van maar liefst meer dan 600 verschillende biologische producten heeft Delhaize het grootste bio-aanbod van alle Belgische supermarkten.
  • Betaalbare prijzen, waarbij Delhaize rekening houdt met de investeringen en kosten van de boeren die nodig zijn om hun bio productie te kunnen garanderen.
  • Natuurlijke producten, verbouwd zonder gebruik van synthetische stoffen of GGO's, en gemakkelijk te herkennen dankzij het EU-logo die hun bio certificering garandeert.