Delhaize Apero's

Beschrijving project

Het einde is in zicht, vertel ons wat je ervan vond!

De apero van Delhaize loopt binnenkort ten einde.... Het is tijd om ons te vertellen wat jij en je vrienden ervan vonden. 😃

pizza Ten eerste, willen wij je bedanken voor dit avontuur rijk aan exotische smaken en lekkernijen! We vonden het superleuk om dit project met jou, jouw familie en vrienden te delen.

Nu is het jouw beurt om ons te vertellen wat je van dit Delhaize-avontuur vond met je laatste missie: de evaluatie invullen!

Ik vul het in!


@alle Delhaize Ambassadeurs: Wat vond je van dit avontuur?

Leg jouw apero’s vast!

Je kent de producten uit je hoofd, alles ligt klaar voor de apero, het enige wat je nog hoeft te doen is dit gezellige moment vastleggen. Wij geven jou enkele tips. 😉

fotos

Om jouw ervaring zo goed mogelijk te delen en om zoveel mogelijk mensen te inspireren met de ontdekking van de Magioni-pizza’s en de Niamh-deegmixen, gaat er niets boven mooie foto’s.
Hier een paar tips om mooie foto’s te maken van jouw apero-moment:

 1. Stel jouw camera zo goed mogelijk in. Wanneer je foto’s maakt, moet je de camera goed stabiliseren om wazige foto’s te voorkomen. Gebruik de flitser niet en maak gebruik van natuurlijk licht.

 2. Wees creatief en breng je foto’s tot leven! Breng jouw foto's tot leven! Ideeën nodig? Zet jezelf in de kijker met de producten, het is altijd leuk om gezichten op foto's te zien 😉. Creëer een prachtige omgeving voor je apero’s in je woonkamer, op je balkon of in je tuin dankzij de decoratie van je tafel (kaarsen, tafelkleed, dienbladen, borden, servetten in verschillende kleuren, bloemen, ...).

 3. Wees niet bang om veel foto's te nemen voordat je de perfecte foto krijgt.

En het allerbelangrijkste, nodig mensen uit die je belangrijk vindt.

En nu moet je alleen nog maar je foto’s publiceren op de galerij van het project en op social media met de hashtags #MijnDelhaizeAperitief en #DelhaizeAmbassadeurs.


@alle Delhaize Ambassadeurs: Klaar om jouw apero’s vast te leggen?

Deel jouw ontdekkingen met je vrienden en familie!

Weet je nu alles over de Niamh-deegmixen en de Magioni-pizza’s? Geweldig! Nu is het tijd om erover te praten! Volg de gids. 😉

Delhaize aperitief

Het aperitief is een gezellig moment om te delen met familie en vrienden. Waarom zou je geen leuke apero’s organiseren met hen?

Doe bijvoorbeeld een kookworkshop met twee teams: elk team moet de bloemkoolpizzabodem zelf beleggen. De beste pizza wint!

Daarna is het tijd voor een blinde smaaktest: bereid een Niamh-broodje naar keuze met de deegmix en laat ze vervolgens blindproeven. Zullen ze raden naar welk deel van de wereld je ze brengt?

Vergeet niet om foto’s van jouw apero’s te nemen en deze goede momenten te delen met de hashtags #MijnDelhaizeAperitief en #DelhaizeAmbassadeurs.


@alle Delhaize ambassadeurs: Wie ga je uitnodigen?

Ontdek alles over Magioni en Niamh!

Heb je jouw envelop met aankoopbonnen ontvangen? Top! Nu is het tijd om je meer te vertellen over de Magioni-pizza’s en de Niamh-deegmixen. We vertellen je alles!

magioni

Magioni-pizza’s:

Deze heerlijke en innovatieve pizza’s zijn gebaseerd op een eenvoudig en geweldig concept: je meer groenten laten eten omdat de bodems gemaakt zijn van groenten. De smaak en het plezier van een goede pizza zonder schuldgevoel!

Delhaize biedt nu drie Magioni-lekkernijen aan: een bloemkoolpizzabodem die je belegt zoals je zelf wil en twee belegde pizza’s met een bodem die zo’n 70 gram groenten bevat.

 • Magioni – Bloemkoolpizaabodem: de bloemkoolpizzabodem smaakt naar een echte pizza. Hij is per twee verkrijgbaar en je belegt ‘m met wat je maar wil! Laat je creativiteit de vrije loop! Italiaanse toppings of liever vis?

 • Magioni – Oh so funghi: deze pizza heeft een bodem van rode biet en is belegd met overheerlijke ingrediënten. 165 gram groenten, champignons en een pittige geitenkaassaus voor een explosie aan smaken.

 • Magioni – Cheesy Margherita: deze vernieuwende pizza-klassieker zal kaasliefhebbers met plezier doen smelten. Een pizzabodem van rode paprika, mozzarella, parmezaanse kaas, grana padano en tomaten. Het is het erfgoed van de Italiaanse pizza’s die je in je aperitiefhapje zal terugvinden.

  Drie recepten, creativiteit, maximaal plezier: dat is de belofte van de Magioni-pizza’s.

  niamh

Niamh-deegmixen:

Of je nu het exotisme van India en zijn kruiden wilt ontdekken, de schoonheid van Rusland, de warmte van Turkije of gewoon de Italiaanse dolce vita, elk brood zal je een echte reis laten beleven:

 • Indiase naan: voeg een beetje water en olijfolie toe en je bevindt je in New Delhi. De yoghurt, aanwezig in de mix, zal je des te meer de Indiase vurigheid laten ervaren.

 • Turkse pide: water en dat is het. Turkije is nog nooit zo dicht bij jou geweest. Puur natuur, gevuld met groenten of vlees, het is aan jou! In ieder geval zal het altijd een succes zijn.

 • Italiaanse focaccia: water en olijfolie, doe je ogen dicht en je bent in Rome. Met aromatische kruiden, tomaten of olijven zal je zelfs Italiaans spreken!

 • Russische blini: zo’n groot land voor zulke kleine pannenkoeken. Verbazingwekkend, niet? Toch zijn ze erg groot van smaak. Dit keer maakt het water plaats voor melk, met als gevolg authentiek plezier!

  Met Niamh is de hele wereld binnen handbereik. Perfect, nietwaar?


@alleDelhaizeAmbassadeurs: Welk product doet je het meeste watertanden? 😃

Welkom bij de Delhaize-Apero party!

Nog maar een paar dagen voor het project begint: maak je klaar voor een explosie van smaken!

Klaar om al jouw vrienden en familie samen te brengen voor een heerlijk aperitief?

Gedurende 2 weken heb je de mogelijkheid om exclusief de deegmixen van Niamh en de bloemkoolpizzabodem van Magioni te ontdekken, voor een geslaagd aperitief!

Je ontvangt binnenkort je welkomstenveloppe om het avontuur te beginnen.... Ondertussen hebben Isa en Iris, van het Delhaize-team, een klein berichtje voor jou achtergelaten:

Welkom bij de Delhaize-Apero party!

“Hallo iedereen,

Wij zijn Isa en Iris, en we zijn blij jullie te mogen verwelkomen, voor dit project, in het ambassadeursteam van Delhaize. Gedurende het hele project zullen wij jullie begeleiden in de exclusieve ontdekking van de Niamh-deegmixen en de Magioni-pizza's. Wij verheugen ons op het lezen van jullie reacties en het zien van jullie foto's op social media!
Wij wensen jullie alvast een leuke en heerlijke apero-party toe.
Pssst onze favoriete receptjes kan je hieronder terugvinden 😊. Succes!

Tot snel,
Isa en Iris”

De favoriete recepten van Isa en Iris :


@alleDelhaizeAmbassadeurs: Klaar om te genieten?