Bio Delhaize

Bio Delhaize : verander alles behalve jezelf!

Klik snel op het bio Delhaize-product van je keus om meer te ontdekken over de herkomst:

De smaak van echt brood!


Kip die in de openlucht gekweekt wordt


De bioframbozen van Delhaize


Biologische melk uit de buurt

De smaak van echt brood!

Hendrik Durnez ,
Bakker bij Bakkerij De Trog.

“Wij blijven brood bakken zoals men dat vroeger deed, omdat we overtuigd zijn dat het de enige manier is om echt ambachtelijk brood te maken.”

Biobrood

Het biobrood van Delhaize komt elke dag vers van Bakkerij De Trog in Ieper.
De ingrediënten zijn 100 % biologisch en de desem maken ze zelf. Het brood wordt voor 95% ter plaatse gebakken zodat het altijd lekker knapperig is. De laatste 5% van het bakproces gebeurt in de Delhaize-winkels.Kip die in de openlucht gekweekt wordt, waardoor het vlees lekker mals is

Madame Ludovic,
Een van onze fokkers.

“We hebben voor een oud kippenras gekozen met kippen die langzaam groeien. Dit ras is perfect om in de openlucht te fokken en het levert vlees van hoge kwaliteit op.”

Biokip

Met minstens 4m² ruimte voor elk dier, en een kippenren voor als het koud is, kunnen de kippen zich vrij bewegen.De bioframbozen van Delhaize

Jan Butaye,
Producent van de bioframbozen van Delhaize.

“Frambozen blijven niet lang vers. Daarom vind je het fruit dat we ’s ochtends vroeg plukken binnen de 24 uur in de koeling van je Delhaize-winkel.”

Bio frambozen

In Huldenberg is Ferme Framboos gevestigd, een Delhaize-producent en -partner.
In het voorjaar krijgen de frambozen mest en compost. Het onkruid wordt gewied met behulp van een tractor en verbrand, zonder gebruik van herbiciden die de bodem kunnen aantasten.Biologische melk uit de buurt

Biomilk.be, onze producent en partner, is een coöperatie van 45 melkveehouders uit heel België. Je koopt dus altijd een product uit je buurt.

Biomilk.be
Onze coöperatie van biologische melk.

“De plaatselijke productie, de traceerbaarheid, de kwaliteit en de houdbaarheid van de melk staan centraal bij onze coöperatie. Er zit een familie achter elke boerderij. Zij zijn voor ons het gezicht van deze coöperatie.”

Biomelk

Van het melken en het bewerken tot de distributie, alles gebeurt bij je in de buurt.