Delhaize Koffie

De nieuwe capsules van Delhaize koffie

Resultaten voor het project van Delhaize koffie capsules

2.500 Ambassadeurs hebben gedurende 6 weken de nieuwe capsules van Delhaize koffie getest. Ze hebben de kans gehad de koffie te proeven tijdens het ontbijt of de koffiepauzes. Deze pagina presenteert de belangrijkste resultaten:

73%

van de Ambassadeurs waren tevreden over de capsules van Delhaize koffie.

72%

van de Ambassadeurs zijn (zeer) positief over de capsules van Delhaize koffie na het project.

63%

van de Ambassadeurs hebben de intentie de capsules van Delhaize koffie in de toekomst nog te kopen.

Enkele impressies van de 2.500 Ambassadeurs

Delhaize Ambassadeurs

Mening van de deelnemers

Het beste aroma voor mij en mijn man is Ethiopia. We hebben s 'morgens reeds 6-7 jaar de sterke koffie (2-3 kopjes per dag minimaal) van andere merken gedronken en voor ons is Brazil echt lichte koffie. Ik denk dat voor mensen die vaak gedurende de dag koffie willen drinken, Brazil de beste versie is. Indonesia en Colombia zijn de beste voor mijn familie. Ik zal het komende weekend mijn vrienden bij mij uitnodigen om samen van de koffie te genieten en ook de smaken te vergelijken. Als conclusie kan ik zeggen dat de nieuwe koffiesmaken een succes op de markt kunnen zijn.

  • Ambassadeur Olenka

Ik vind alle smaken eigenlijk lekker. Ik wissel graag eens af. Ze zijn ook zachter van smaak en niet zo agressief als de Nespresso's. Dus voor mij veel beter.

  • Ambassadeur Piper

Voor mij is het Indonesia op kop want ik hou van sterke koffie. De Colombia vind ik ook best lekker.. Allebei met juist een beetje room in..

  • Ambassadeur KoffieKat

Informatie over het product

  • Alle capsules van Delhaize koffie zijn gemaakt van 100% pure arabica koffie.
  • Alle koffies zijn 100% Fairtrade