Delicata

DELICATA: vergeet “mmM”…, ga voor “omg”!

Voor onvergetelijke “OMG” ervaringen, voor hechte vriendschappen, verrassende ontdekkingen, vertrouwd thuiskomen, intens genieten of helemaal voor jezelf, Delicata is er voor je, om deze momenten volledig “YIIHAAA” te maken. Delicata, het is geen chocolade, maar geluk in een reep.


Delicata bestaat uit 4 vernieuwende chocolade assortimenten, waardoor je nog meer van deze heerlijke momenten zal genieten… Smelt voor deze Belgische en UTZ gecertificeerde chocoladerepen!

Het kleine beetje extra van Delicata? Een duurzame chocolade*!

Met Delicata engageert Delhaize zich om duurzame chocolade aan te bieden en het charter “Beyond Chocolate” te respecteren.

Wat wil dat concreet zeggen? Delicata koopt UTZ-gecertificeerde cacao aan en werkt volgens de 5 principes van Tony’s Open Chain.

De 5 principes:

  • Een gegarandeerd minimuminkomen voor cacaoboeren
  • Een optimale traceerbaarheid, doordat Delhaize rechtstreeks met de cacaoboeren werkt
  • Een kwaliteitsgarantie door de rechtstreekse samenwerking
  • Respectabele arbeidsomstandigheden die illegale kinderarbeid een halt toeroepen
  • Duurzaamheid dankzij de UTZ-certificering

Meer informatie op: www.utz.org en www.tonysopenchain.com
*melkchocolade en pure chocolade, behalve het gamma Original Happiness

Kom en ontdek snel…

everyday
Everyday Happiness :

Jouw ultieme dosis chocoladeplezier: met een kop koffie, tijdens een film, of na een heerlijke maaltijd, kies voor je favoriete smaken…

sparkling
Sparkling Happiness :

Een kleurrijk gamma met bruisende smaken! Smelt voor de verrassende smaakcombinaties… Echte chocoladepleziertjes die gemaakt zijn om jou dat extraatje te geven.

discover
Discover Happiness :

Deze vernieuwende smaken zijn er voor de avontuurlijke chocoladeliefhebbers. Onverwachte ingrediënten voor een intens en origineel moment van geluk.

delicata
Original Happiness :

Voor een intens, kruidig of fruitig pleziertje. Reis mee naar exotische bestemmingen. Ga je naar Oeganda, Tanzania, Costa Rica of liever Peru? Aan jou de keuze!Wil je deel uitmaken van dit verrassende avontuur? Hier moet je zijn:

DE INSCHRIJVINGEN ZIJN GESLOTEN.