Delicata

Er komt een einde aan onze reis rond de chocoladewereld ...

Heb je genoten van een heerlijke, deugddoende koffiepauze met een lekker stukje donkere chocolade van Original Happiness erbij?

Bekijk dan nu de mooiste gehackte foto’s en stem voor je favoriet:

  • Ambassadeur followyourcall

    Ambassadeur followyourcall

  • Ambassadeur hannahquintyn

    Ambassadeur hannahquintyn

  • Ambassadeur DinaVergeylen

    Ambassadeur DinaVergeylen

Jouw favoriete foto

Stem voor jouw favoriete foto!

Ambassadeur followyourcall

148 Stemmen, 48%

Ambassadeur hannahquintyn

44 Stemmen, 14%

Ambassadeur DinaVergeylen

116 Stemmen, 38%

Zeg hallo tegen DinaVergeylen!

Lees hier het interview met DinaVergeylen, van wie we de foto hebben gehackt, en die gepassioneerd is door donkere chocolade en avontuur:

Hoelang ben je al lid van de Delhaize Ambassadeurs?
Ik ben sinds 2017 lid van de Delhaize Ambassadeurs en ik ben het heel graag. Ik heb al mogen genieten van de ontbijtgranen, de bio-producten en nu de Delicata chocoladerepen. Ik deel graag mijn ervaringen als Delhaize Ambassadeur daarom heb ik ook besloten om een blog te starten. Hopelijk kan deze nog worden uitgebreid met toekomstige Delhaize projecten.

Welke chocolade uit het Original Happiness assortiment krijgt jouw voorkeur?
De Original Happiness-box kan me zeker bekoren want ik hou van de pure chocolade en de bitterheid. Als ik een keuze moet maken, dan kies ik voor Tanzania. De rokerige tonen samen met de bosvruchten en zoethout vind ik heerlijk en dan op het einde een beetje bitterheid als nasmaak.

De omstandigheden waarin je hebt geproefd?
De chocoladerepen heb ik in verschillende omstandigheden geproefd, als tussendoortje, bij het ontbijt (bij een boterham) of als een late-nicht snack. Als tussendoortje kies ik voor het Discover Happiness assortiment, bij het ontbijt eerder voor Originial Happiness en als late-nicht snack dan Sparkling Happiness. Het Everyday Happiness assortiment met de traditionele smaken past op elk moment van de dag. Ik heb de chocolades geproefd zowel thuis als bij familie, als op het werk. Iedereen vindt de chocolades overheerlijk.

En vervul ook je laatste opdracht als Ambassadeur door de slotenquête in te vullen:

Dit project is nu voltooid


@alledelhaizeambassadeurs: Wat vond je het leukst aan het Delicata avontuur?

103 Reacties

mr_scope • 24/05/2019 - 12:35 uur

Na 4 intensieve maar verrukkelijke weken ben ik tot het besluit gekomen dat Delicata mij heeft kunnen overtuigen. Mijn voorkeur gaat vooral uit naar de Discover collectie. Een wereld vol nieuwe smaken spreekt mij enorm aan.
Ik vind het jammer dat zowel de endsurvey alsook de marktonderzoeken niet polsen naar wat je mening is van iedere individuele reep.
Via deze weg wil ik enkel nog meegeven dat ondanks ik heel tevreden ben over deze campagne, ik toch de pech heb gehad dat de smaak in bepaalde repen niet gelijkmatig was verdeeld. Zo heb ik met de chocoladereep met zeezout een explosie van zout gehad waardoor zelfs de chocolade niet meer proefbaar was. Zeer jammer uiteraard om zoiets tegen te komen.

zonnetje • 27/05/2019 - 20:38 uur

De 4 weken zijn voorbij gevlogen met al dit lekkers.Mijn favoriet is die met de noten.
Op het werk uitgedeeld en geproefd met een tasje koffie erbij.
De collega's waren in hun nopjes. De minste die in de smaak viel was die met zout.
De andere met fruit waren ook heel lekker.Veel nieuwe smaken leren kennen. Ik ga ze zeker kopen.

Nusch • 28/05/2019 - 13:33 uur

Het leukst was de ontdekking van die speciale smaken, ze zijn zeker niet mijn favoriet, maar wel eens leuk om te testen. Het lekkerste waren de donkere latten, echt om je vingers af te likken, mmmmmmmm.

Terug naar boven