Delicata

Yeah! Vertrek op avontuur met Discover Happiness

Is je kennismaking met het Sparkling Happiness assortiment goed verlopen? Dan starten we nu een nieuw avontuur vol chocoladesmaken uit de hele wereld ☺

Delicata presenteert: het Discover Happiness assortiment. Maak kennis met speciale soorten chocolade, soorten die je waarschijnlijk nooit eerder hebt geproefd. Vernieuwende smaken die prikkelen en inspireren. Culinaire hoogstandjes met onverwachte ingrediënten waarbij chocolade de hoofdrol speelt. Verrukkelijke ervaringen en stimulerende momenten. Voor chocoladeliefhebbers met lef.

Betrek je vrienden bij dit chocoladeavontuur!

Organiseer een blindtest om je vrienden te verrassen en laat hen de verschillende smaken ontdekken. Leg stukjes chocolade op een bord, laat hen proeven en vraag hun welke smaken ze aan elk van de stukjes toekennen. Brengen ze de proef tot een goed einde? Leg deze momenten vast op foto en deel ze in de galerij van het project of op social media, met de hashtags #DelicataByDelhaize en #DelhaizeAmbassadeurs. Vergeet de mensen in je omgeving niet te verwittigen dat ze ook kunnen deelnemen. Er zijn verrassingen op komst ;-)


@alledelhaizeambassadeurs: Welke drie woorden hebben je vrienden tijdens het proeven het meest gebruikt?

205 Reacties

edkock • 09/05/2019 - 11:52 uur

Deze week hebben we terug genoten van de verschillende smaken. Mijn voorkeur gaat altijd naar de witte, daarna de melk en als laatste de zwarte.
Mijn familieleden hebben vooral graag de zwarte. Ben benieuwd naar de laatste week waar de zwarte chocolade in de stoplights staan. Spijtig dat het einde in zicht is.

charlottefleur • 09/05/2019 - 12:08 uur

Hmm al die lekkere chocolade. Zelf was ik fan van de witte chocolade met pistache en de chocolade met noten heerlijk seg.
De zwarte chocolade heb ik aan de grootouders gegeven en die waren er in de wolken van.
Helaas nog niet alle chocolade kunnen testen (.niet goed voor onze lijn maar wel hemels lekker diegene getest zijn). Bedankt delhaize en delicata

AnnickF • 09/05/2019 - 13:48 uur

De Discover Happiness was een echte ontdekkingreis van smaken! Ik ben eigenlijk feitenlijk absoluut géén fan van witte chocolade (dat is immers géén chocolade want er zit géén cacao in). Maar de White Melon Matcha kon mij toch wel bekoren. Ten eerste visueel (de frisse groene matcha kleur) en ten tweede que smaak. De aangename smaak die in de mond achterblijft nadat de 'chocolade' weggesmolten is...zalig gewoon! De Milk Roasted Corn Jalapeno Pepper was inderdaad lekker spicy (hot hot hot!). Als aanhanger van spicy food en een absolute 'peper madame' kon die mij wel behoren, zelfs al betrof het een melkchocolade. Ook de man van mijn vriendin was weg van deze chocolade en genoot vooral van de nasmaak. Mijn persoonlijke favoriet was als geharde donkere chocolade-fan natuurlijk de Dark Strawberry Balsamico. Zelfs mijn vriendin - die een zoetebekje is en eerder melk chocolade genegen is - vond deze combinatie top en genoot vooral lekker na van de aardbeitjes nadat de chocolade weggesmolten was! Ook deze box kon alleen maar op enthousiaste proevers rekenen en bevatte voor elk wat wils!

yandc • 10/05/2019 - 15:00 uur

verrassend, lekker en uitgebreid gamma

Chemistinthekitchen • 14/05/2019 - 16:26 uur

De eerste twee boxen waren een groot succes op feestjes, zeker de pecan caramel was zo'n succes dat ik het heb moeten bijkopen om zelf te kunnen proeven, box 3 hebben we een blinde test gedaan, maar niemand kon de smaken gokken. Al vond iedereen wel iets goed en verdwenen de reepjes toch snel. Box 4 is en brownies beland, die pure chocolade was niet zo'n succes bij vrienden en familie

Terug naar boven