Delicata

Sparkling Happiness: OMG, het is al tijd om de balans op te maken!

Onze sprankelende week loopt op haar eind!

Ook deze keer hebben jullie weer heel veel foto’s ingestuurd, hartelijk dank daarvoor ☺. Net als vorige week hebben we er drie willekeurige foto’s uitgekozen die we gehackt hebben. Stem voor jouw favoriete foto 🙂.

  • Ambassadeur margrietm

    Ambassadeur margrietm

  • Ambassadeur Sjnippiesworld

    Ambassadeur Sjnippiesworld

  • Ambassadeur car.ohh

    Ambassadeur car.ohh


Jouw favoriete foto

Stem voor jouw favoriete foto!

Ambassadeur margrietm

180 Stemmen, 34%

Ambassadeur Sjnippiesworld

150 Stemmen, 28%

Ambassadeur car.ohh

203 Stemmen, 38%

Pssst ... Je kunt stemmen voor je favoriete foto 🙂.

Wil je graag ook jouw foto’s gehackt zien? Dan hoef je ze enkel te delen in de galerij van het project of op social media, met de hashtags #DelicataByDelhaize en #DelhaizeAmbassadeurs.
Het goede nieuws is dat mensen in je omgeving ook mee kunnen doen en dat er mooie prijzen te winnen vallen!

Zeg hallo tegen margrietm!
Zeg net als vorige week hallo tegen een van onze Ambassadeurs. Deze keer hebben we de foto van margrietm gehackt.

Hoelang ben jij al lid van de Delhaize Ambassadeurs?
Mijn vriend liet me vorig jaar kennis maken met de Delhaize Ambassadeurs en ik maakte mij ook lid.

Welke chocolade uit het Sparkling Happiness assortiment is jouw favoriet?
Die hebben mijn zoontje en ik daarnet geproefd. We twijfelen tussen de Dark Walnut Fig en Dark Fleur De Sel, alhoewel zijn lichte voorkeur toch naar die laatste uitging. Testing van Milk Syrup Waffle werd uitbesteed aan zijn omi.

Heb jij mensen gelukkig gemaakt met de door jou georganiseerde degustatie?
Ik verorberde de chocolade niet op één dag. Ik nam af en toe een stukje na een lange dag en trakteerde de kindjes af en toe ook op een stukje na een maaltijd. We hebben onze vingers afgelikt.


@alledelhaizeambassadeurs: Sparkling Happiness doet je stralen van geluk! Akkoord?

327 Reacties

Nini3108 • 29/04/2019 - 17:57 uur

OMG!!!

Discover week is zoooo lekker.
Alle 3 mmmmmm!!!
Maar ik kan niet kiezen tussen White Melon Matcha tea😋 en
Milk roasted Corn jalapēno pepper.

Alleen al wat er allemaal in zit 😝😝

Cebolla • 29/04/2019 - 20:11 uur

Vorige week ook nog de dark walnut geproefd maar spijtig dat de noten ierg kleine stukjes waren.
De pecan caramel seasal vonden we erg zwak van smaak maar toch blijft het plezant om al deze smaken even te testen.

HildeDec • 30/04/2019 - 10:49 uur

wat is die chocolade toch lekker. Ik krijg alleen maar positieve reacties. Iedereen is er fan van.

Mira • 30/04/2019 - 11:01 uur

Oef, ik loop een beetje achter. Ik ben er pas aan begonnen. Die met walnoten en pecan kan ik niet proberen wegens allergie. Mijn proevers hadden totnutoe 1 opmerking: nogal veel suiker!

gamertje • 30/04/2019 - 11:50 uur

We hebben met de hele familie genoten van de Sparkling Happiness week. Hier valt vooral de Milk Syrup Waffle in de smaak. Deze haalde bij ons een heel hoge score voor OMG :) Op de 2e plaats eindigde de Dark Almond Coconut.

Sisi • 30/04/2019 - 18:23 uur

Het is een reuzeleuke actie, die chocolade proeven!!! OMG, mijn collega's zijn razend enthousiast en er is voor ieder wat wils. Ook de verpakkingen vinden ze heel mooi en kleurrijk en men is blij dat ik dit met hen wil delen :-). Dit maakt mij OMG ook zo gelukkig en ik popel al om de volgende dozen mee te nemen.
Dank je dat ik verkozen werd, OMG, dit is heerlijk, zalig!!!!

Hofvaneten • 30/04/2019 - 18:32 uur

Ok, ik ga over tot een bekentenis....wij hebben al alle weken (lees repen) geproefd! Ik nam de doosjes mee naar mijn werk en daar hebben we een proeverij gehouden...elke dag werd er chocolade gegeten alsof er geen weegschaal en werken-aan-zomerbody's bestaan...Maar kijk, we had lots en lots of fun en iedereen gaat de chocolade kopen en delen! En...de reep met de "stroopwafeltjes" werd unaniem uitgeroepen tot President van de doosjes!
We wachten al op de volgende actie hihihi...;-)

Valérie • 30/04/2019 - 22:28 uur

Mmmmmmmm, zo lekker... Ik sta elke morgen met veel plezier op om te kunnen genieten van een lekker stukje chocolade en mijn tasje koffie! Ook op de 'koffiekletsjes' met vriendinnen niets dan positieve reacties op de chocolade :-)! Mijn collega's laten proeven en zij waren ook allemaal fan!

Busje • 01/05/2019 - 11:15 uur

De melkchocolade met geroosterde maïs en jalapeno peper is een groot succes bij onze kinderen (dertigers) ... zij hadden nog nooit zo'n lekkere combinatie geproefd!

veerle48 • 01/05/2019 - 14:15 uur

wij blijven ook fan van alle chocolade maar de jalapeno peper is het grootste succes. Ook bij onze kinderen is dat de grote favoriet.
Proficiat aan diegene die alle smaken uitvind
wij kijken al uit naar week 4

claza • 01/05/2019 - 18:05 uur

Weer een week voorbij :-(((
Mijn favoriet was walnoot-vijgen. De vriendinnekes waren nogal fan van de stroopwafelcombinatie!! Dus moeilijk te kiezen...
Op naar de volgende doos!

Jazz87 • 02/05/2019 - 10:03 uur

Toch grote fan van de dark - fleur de sel hier! Simpel maar oh zo lekker!

GoodQuestion • 02/05/2019 - 13:58 uur

De koffie werd op tafel gezet, familieleden verzamelden en proeven maar. De caramel zeezout chocolade miste wat smaak om echt verschillend te zijn van een normale caramel chocolade reep, maar is zeker geen slechte reep. De walnoten en vijgen reep viel zeer goed in de smaak bij zo goed als iedereen, alleen jammer dat je wat geluk moet hebben om een vijg in je stukje chocolade te hebben. Dit probleem kan natuurlijk voorkomen worden door een goed groot stuk te nemen! ;) De zwarte chocolade met fleur de sel viel maar bij enkele in de smaak, maar zij die het lustte, waren er laaiend enthousiast over. De zoetebekken verkozen stroopwafel chocoladereep voor zijn uitstekende smaak! Over het algemeen een redelijk goede variatie aan chocoladerepen met de een al wat beter dan de andere.

nvm • 02/05/2019 - 14:30 uur

Met wat vertraging door de overvloed aan paaseieren, toch begonnen met de Sparkling Happiness!
De donkere chocolade met fleur de sel kwam als beste naar voor, de meest zoete (milk syrup waffle) als de minst gegegeerde.
Maar toch zegt iedereen dat de chocolade wel lekker is!

ElineBo • 03/05/2019 - 09:51 uur

OMG, mijn collega's hebben gesmuld van de chocolade uit de tweede box 'sparkling happiness'! De melkchocolade met zeezout en noten kwam als favoriet naar voren maar ook bij de andere repen waren er grote fans.
Op naar de bold box!

Krokodil 03/05/2019 - 13:27 uur

Deze doos ging mee naar de kookles, om met z'n allen te proeven! De pure met zeezout was de topper, dan de pure met vijg, en als laatste de melk met stroopwafel. Ik vond die laatste persoonlijk eigenlijk de lekkerste, maar ik hou dan ook van zoet! De andere vallen natuurlijk ook in de smaak, chocolade is altijd goed :-) ! Tijd voor de volgende doos ....

Karin Tavernier • 03/05/2019 - 16:34 uur

Door omstandigheden - ziekenhuis opname gevolgd door revalidatie - heb ik nog niet alles kunnen proeven. Persoonlijk vind ik de dunne repen de smakelijkste: een klein stukje volstaat om te genieten. De dikkere stukken zijn meteen een beetje veel van het goede... Maar ik zal allicht nog enkele weken kunnen genieten.

Elien • 06/05/2019 - 09:46 uur

@Karin Tavernier: Ik wens je een spoedig herstel!

Sol • 03/05/2019 - 18:31 uur

Ik had nog wat over gehouden van de eerste 2 dozen en ze had ze meegenomen naar de les bakken van taarten en koekjes, een overweldigend succes. De meningen waren verdeeld, de witte crispy van week 1 was bij verschillende mensen de beste uit deze doos. Uit doos 2 weer verschillende meningen, walnoot vijg kwam er als winnaar uit, de stroopwafel kon je niet echt proeven vonden ze, de donkere met zeezout was ook een succes, de chocolade met pecan en caramel kon ik niet meer laten proeven ( was al op), ik heb hen beloofd deze bij te hebben volgende les met doos 3 en 4. Verder kreeg ik ook van verschillende mensen de vraag hoe ze in de toekomst ook konden deelnemen aan de projecten van Delhaize, ze hadden er nooit van gehoord, bij deze dus heb ik ze goed te woord gestaan. Bedankt nogmaals Delhaize om al dat lekkers te mogen proeven..OMG

Sol • 03/05/2019 - 18:35 uur

Ah ja, nog bijna vergeten, ik heb gisteren een vanille- chocoladetaart gebakken met de dark fleur de sel, weerom OMG.....ik plaats seffens een foto hiervan. Mocht iemand interesse hebben in het recept laat dan maar weten hé, met véél plezier geef ik het door. Fijn weekend iedereen.

lieven • 04/05/2019 - 11:39 uur

Stuk voor stuk heel lekkere chocolade, de ene proever had natuurlijk soms een voorkeur voor een ander soort chocolade uit het assortiment Delicata dan de andere, maar iedereen was er heel tevreden over! Smaken die je niet vind in andere merken, met een keurmerk voor eerlijkere handel en lekker betaalbaar! Er zijn alvast proevers die de Delicatachocolade zullen kopen of na het proeven al gekocht hebben! Dit was een van de beste en lekkerste ambassadeursopdrachten van Delhaize die ik deed!

cardem • 05/05/2019 - 18:41 uur

Mijn proevers hadden heel uiteenlopende reacties. Wat de ene lekker vond, die vond de andere dan minder. De reep met geroosterde maïs en peper vond iedereen wel heel special. Dit wordt een blijvertje. Chocolade met pecan en caramel ook. Voor de rest, allemaal verrassend. Iedereen is benieuwd naar de volgende doos !

Nusch • 07/05/2019 - 13:49 uur

De absolute topper binnen de familie was de Dark Walnut Fig. Enkele van mijn vriendinnen vonden dan weer de Dark Fleur De Sel het aller-aller beste. Smaken verschillen, maar gelukkig is er in dit assortiment voor elk wat wils.

happycon • 07/05/2019 - 17:35 uur

OMG! Super lekker allemaal, maar mijn voorkeur gaat uit naar de Dark Fleur de Sel en Dark Hazelnut (wat een smaakbom!), hier word ik instant happy van, maar ja ben dan ook een pure chocoholic:-). Ik voorzie hier al vast een voorraad van!
Bij mijn testers waren de meningen verdeeld.
Enkele vonden de Pecan/Karamel/zeezout veel te zoet en zelfde voor de wit/meloen/matcha thee.
Enkele werden dan weer helemaal wild van de explorer box, ben hier zeker ook fan van of wat dacht je:-)
De andere van de Bold box waren heel speciaal vond iedereen.
Deze avond naar een vriendin en neem er eentje (wat er overblijft dan) van de Explorer box mee naar toe om een lekkere chocoladesaus van te maken op ons ijsje:-)
Wat een avontuur en zoveel gezelligheid. Bedankt Delhaize, dit was OMG!

Oomasi • 08/05/2019 - 17:58 uur

Hallo, ik wou nog mijn (en mijn proefkonijnen) feedback geven over enkele smaken van Delicata. De unanieme top 3 was: melk met mais en jalapeno peper, een echte verrassing!! De peper blijft nog een tijdje nazinderen in de mond! Dan de noten met zeezout; lekkere volle noten en het zout geeft een speciale toets; en op drie de crispy white . We vonden de 'rook' niet terug in de Tanzania en er mag volgens ons wat meer zuur in de aardbei met balsamico. De matcha tee was een leuke verrassing maar eindigt zeer zoet; misschien ook lekker in donkere chocola? De stroopwafel vonden we allemaal te zoet en plakkerig in de mond. Iemand vond de crispy white te grote stukken, wat lomp. Ik ga zeker een paar andere soorten kopen om te proeven; ik kijk uit naar puur met amandel en kokos, de butter scotch , de bosbes viooltjes en puur met gember en limoen! Dus de resterende bonnen komen van pas! Bedankt, het was boeiend en lekker!!!

respect51 • 09/05/2019 - 23:08 uur

Eindelijk mijn favoriete Dark chocolade.Alle smaken waren voor mij even verrassend en excellent.Niemand van mijn vrienden of mezelf konden een favoriet aanduiden.
Wat een geweldige ontdekking was de Delicata chocolade gedurende 4 weken.
Een TOP project!!

whynot • 10/05/2019 - 15:09 uur

OMG ik heb een nieuwe lievelingschocoladesmaak : DARK WALNUT FIG.
me happy!
#DelicataByDelhaize #DelhaizeAmbassadeurs

van buynder • 20/12/2019 - 19:59 uur

ik ben voor donkere chocolade het was verrassend en lekker bedankt

Terug naar boven