<blank>

Beschrijving project

Voor we afscheid nemen …

Nog even en ons avontuur zit er alweer op … Pink je ook een traan weg? Vergeet niet dat we samen een heel fijne tijd hebben doorgebracht! Maar voor we “tot ziens” zeggen, sporen we je aan om op te biechten wat jij en je omgeving van dit project vonden. 😃

tasty6 Dank aan @FloBun voor deze foto!

Eerst en vooral willen we je graag van harte bedanken voor je deelname. We hebben intens genoten van al die gedeelde momenten in jouw gezelschap en dat van de mensen rondom je.

Nu is het jouw beurt om ons te vertellen wat je van dit hele Delhaize avontuur vond. Je laatste opdracht luidt daarom: vul de slotenquête in!

Go, go, go 😃!


@alleDelhaizeAmbassadeurs: Wat vond je van dit proefavontuur?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Nu je alles weet over dit nieuwe favoriete feestdrankje en het maken van topfoto’s, hoef je enkel nog een geslaagd borreluurtje of een gezellige maaltijd te organiseren.

defiNL

Hecht jij ook zo veel belang aan fijne momenten in het gezelschap van vrienden of familie? Je hebt overschot van gelijk want die stralen vaak enorm veel liefde en plezier uit, vooral tijdens de eindejaarsfeesten!

En wie “eindejaarsfeesten” zegt, denkt meteen ook aan een 'heerlijke maaltijd'. Bij dit project laten we je kennismaken met het ideale drankje om bij een feestelijk diner te serveren. Het enige wat nog ontbreekt zijn de gerechten!

Daarom deze kleine uitdaging: bedenk enkele aperitiefhapjes of een maaltijd die mooi bij de prosecco Anna Perenna passen. Geen inspiratie? Dan komen de volgende tips vast goed van pas!

 • Prosecco doet het erg goed bij hapjes en kleine voorgerechten. Serveer hem bijvoorbeeld bij aperitiefhapjes op basis van kaas of vis. Een compleet nieuwe smaakervaring!
 • Tijdens de maaltijd is de prosecco brut een geslaagde metgezel voor alle bereidingen met producten uit de zee: een carpaccio of een tartaar van zalm, zeevruchten, en zelfs sushi en sashimi als je het graag iets exotischer wilt. Laat je verbeelding de vrije loop!
 • Prosecco is eveneens een prima keuze bij het dessert. Als je het graag helemaal Italiaans houdt, gaat er niks boven een lekkere panettone, de bekende brioche met haar luchtige structuur.

En vergeet al die fijne momenten niet te delen in de fotogalerij en op social media met de officiële hashtags #MijnProseccoDelhaize en #DelhaizeAmbassadeurs.


@alleDelhaizeAmbassadeurs: Klaar voor de uitdaging?

Kies voor sprankelende foto’s!

Er is geen beter moment om feestelijke foto’s te maken dan de periode van de eindejaarsfeesten! Hierbij enkele tips om deze godendrank als een professioneel fotograaf in beeld te brengen. Je krijgt er van je omgeving vast complimentjes voor! 📷

bp2s1 Dank aan @clemy.95 voor deze foto!
 1. Kies een sympathieke plek die naar de eindejaarsfeesten verwijst. Vermijd indien mogelijk het gebruik van een flash en geef de voorkeur aan daglicht voor het maken van stralende, adembenemende beelden. 😉

 2. Speel met de effecten van het perspectief, stel scherp op je prosecco met de achtergrond in soft focus, en beeld je in dat je een professionele food instagrammer bent!

 3. Verzorg de manier waarop je het drankje toont. Geef het een mooie plaats op tafel en zorg voor een feestelijke presentatie. Laat je creativiteit en je verbeelding de vrije loop!

 4. Voeg leven toe aan je foto door mensen in beeld te brengen. Vrienden of andere gezinsleden bijvoorbeeld, maar een selfie kan natuurlijk ook: foto’s die levendigheid suggereren, komen sympathieker over. 😉

 5. En vooral: amuseer je met je vrienden en je familie!

Neem gerust heel veel foto’s om er daarna het perfecte beeld uit te selecteren.

Deel je mooiste creaties in de fotogalerij en op social media met de officiële hashtags #MijnProseccoDelhaize en #DelhaizeAmbassadeurs.

We kunnen amper wachten om al die mooie beelden te zien!


@alleDelhaizeAmbassadeurs: Hoe ga jij je bubbels in beeld brengen?

Klaar om het glas te heffen met Anna Perenna?

Heb je je welkomstenveloppe met aankoopbon goed ontvangen? Dan is het nu tijd om iets meer te leren over het drankje dat je eindejaarsfeesten naar een hoger niveau zal tillen.

proseccoNL

Het moment is aangebroken om je alle geheimen achter deze godendrank te verklappen:

 • Delhaize heeft het hele jaar door prosecco in zijn assortiment waarvan de smaak varieert met de seizoenen.
 • Deze prosecco is niet alleen bio, maar ook nog eens vegan.
 • Je drinkt deze bubbels bij het aperitief, maar ze doen het ook bijzonder goed bij tapas of bij een hoofdgerecht.

Dit drankje heeft dus heel wat troeven. (Maar uiteraard drinken we het met verstand 😉)

Wisten jullie dat Anna Perenna de godin van het nieuwe jaar is? In de Oudheid vierde men haar feest op het moment dat de lente aanbrak, met vrolijk gezang en dans.

Post foto’s en video’s van je degustatiemomenten op social media met de officiële hashtags #MijnProseccoDelhaize en #DelhaizeAmbassadeurs, en in de galerij van het project.


@alleDelhaizeAmbassadeurs: Wie gaan jullie uitnodigen voor de degustatie?

Welkom bij dit nieuwe avontuur, waar de voorbereiding van de feestdagen samen met Delhaize, centraal staat.

We zijn heel blij dat we voor dit nieuwe project van Delhaize ook op jou mogen rekenen! In de volgende twee weken gidsen we je met plezier doorheen dit project zodat je deze nieuwigheid, de bioprosecco Anna Perenna, in ideale omstandigheden kunt proeven.

Binnenkort ontvang je een welkomstenveloppe en kan het grote proefavontuur van start gaan … In afwachting daarvan hebben Isa en Iris van het Delhaize team een boodschap voor je:

tasty6

'Hallo allemaal,

Wij zijn superblij dat jij als Delhaize Ambassadeur aan dit nieuwe project wilt meewerken! We beginnen stilaan de eindejaarsfeesten voor te bereiden en dus laten we je graag kennismaken met onze bioprosecco Anna Perenna. Maar voor we de fles ontkurken, lijsten we eerst enkele leuke taken op voor een geslaagd avontuur.

 1. Laat ons meegenieten van je proefmomenten via foto's in gezinsverband of met je vrienden. Trek zeker voldoende tijd uit om een originele sfeer te creëren en zo knappe beelden te maken.
 2. Doe ons watertanden door je foto’s, video’s en/of boomerangs te posten op social media, met de hashtags #MijnProseccoDelhaize en #DelhaizeAmbassadeurs.
 3. Laat ons weten wat je ervan vond door de slotenquête in te vullen.
 4. Maar vooral: gebruik die ontspannen momenten in goed gezelschap om volop te genieten. 😘

We wensen je een sprankelend proefavontuur toe 😉.

Graag tot binnenkort,

Isa en Iris'


@alleDelhaizeAmbassadeurs: Wat gaan jullie bij deze heerlijke bubbels serveren?