Delhaize Koffie

En jij? Welke koffie ga jij vandaag proeven?

Resultaten Delhaize Koffie

3.500 Ambassadeurs hebben gedurende 5 weken Delhaize koffie getest. Zij hadden de kans om de koffie te proeven tijdens het ontbijt of tijdens de koffiepauzes. Deze pagina laat de belangrijkste resultaten zien.

97%

van de Ambassadeurs heeft een (zeer) positieve indruk van de Delhaize koffies na het project.

91%

van de Ambassadeurs hebben de intentie Delhaize koffie in de toekomst te kopen.

Een impressie van de 3.500 Ambassadeurs

Delhaize Koffie

De mening van de deelnemers

Geslaagde campagne waar wij plezier/koffiegenot hebben kunnen delen met familie, vrienden en collega's! Momenteel zijn wij Senseo drinkers maar wij gaan zeker het Delhaize huismerk verder proeven en aankopen. PS: ook een dikke proficiat voor de Marketing mensen en hun medewerkers die deze campagne bedachten, uitwerkten en opvolgden.

Ik vond het heel leuk om deel te nemen aan deze actie! Is zeker voor herhaling vatbaar, zo kom je meer met je familie en vrienden in contact, het is altijd leuk zulke lekkere dingen te delen!

Ik heb nu met enkele collega's de koffies geproefd. De mokka vinden de meesten meer een een dessertkoffie. De Guatemala scoort goed, maar net als bij de familie is de koffie uit Peru de best scorende, voor mij de winnaar van de campagne!

Informatie over het product

  • Delhaize is het enige merk dat zo'n groot assortiment in smaken en types koffie aanbiedt, en voor elk type koffiemachine (gemalen koffie, pads, granen, capsules en instant koffie). Delhaize biedt verschillende koffie gamma's (klassiek, Single Origin, Bio, Taste of Inspirations), elk met zijn eigen voordelen.

  • De koffie gekte in Europa is begonnen rond de 17e eeuw en de drank werd vanaf 1892 in de Delhaize winkels met veel passie verkocht.

  • Alle Delhaize koffies zijn duurzaam. Alle koffies bevatten een Fairtrade of UTZ label.