De nieuwigheden van Delhaize

xx

Dring!! Hoog tijd om je te informeren over de laatste nieuwigheden bij Delhaize.

Wij van Delhaize proberen je voortdurend te verrassen ... En nu lijkt ons een prima moment om je onze twee nieuwkomers van september voor te stellen: de koffie van Latitude 28 en de biovruchtensappen van Delhaize!

Delhaize stelt je voor om deze heerlijke warme en koude dranken nu als eerste uit te proberen! Zin om kennis te maken? Hier gaan we …. 😊

Je zal versteld staan van hun smaak en hun intensiteit … Er gaat een nieuwe wereld open zodra je de koffie van Latitude 28 in huis haalt. Wat die zo bijzonder maakt?

Latitude 28 steunt kleine koffieboeren door duurzame projecten te financieren die de diversiteit, de kwaliteit en de smaak van de koffie ten goede komen. Knap, vind je niet? Verlekker je alvast op een rijkdom aan smaken en aroma’s, en op de intensiteit van iedere Latitude 28 koffie. Je moet hem proeven om het te geloven.

De bonen voor deze koffie worden geteeld door kleine producenten die nog altijd manueel werken. Op die manier blijven de kwaliteit en de diverse smaken – van de zachtste tot de pittigste, van de mildste tot de sterkste en van de geurigste tot de meest gekruide – het best bewaard. Is dat niet waar elke koffieliefhebber van droomt?

Zie je ze daar op een rijtje staan? De biovruchtensappen van Delhaize, je kan er niet naast kijken! Klein, maar boordevol natuurlijke schatten. 😉

Ze zijn verkrijgbaar in drie heerlijke smaken zodat er altijd wel eentje is die past bij je voorkeur van het moment: proef het lekkere sap van appel en peer, van appel, druiven en zwarte bes, of van rijpe blauwe druiven! Het aanbod wisselt met de seizoenen, zodat je altijd krijgt voorgeschoteld wat er op dat moment het lekkerste is. Maar wat is er dan zo speciaal aan die nieuwe biovruchtensappen?

Wel, ze worden gemaakt van seizoensfruit, afkomstig uit de biologische landbouw. En hiervoor hanteert men duurzame methodes. De kick die je ervan krijgt is gezond, want ze bevatten geen toegevoegde suiker. En bovendien zijn ze milieuvriendelijk: de flesjes zijn 100% recycleerbaar en voor 30% gemaakt van gerecycleerd plastic. Herlaad je batterijen met een voorraadje seizoensfruit!

Waar wacht je dus nog op? Geef je dag een stevige opkikker en tank de nodige energie met de koffies van Latitude 28 en de biovruchtensappen van Delhaize! Uitstekende producten, op een verantwoorde manier geproduceerd en die goed zijn voor het milieu.

Nu september op zijn eind loopt, zijn deze nieuwigheden meer dan welkom!

  • jus
  • cafe

Bij dit project ga je samen met 1000 andere Delhaize ambassadeurs:

  • een nieuw avontuur beleven door deze koude en warme dranken van Delhaize uit te proberen.
  • je familie, vrienden en kennissen alles vertellen over de herkomst van de Latitude 28 koffie en over de indrukwekkende natuurlijke eigenschappen van de Delhaize biovruchtensappen.
  • je foto’s en video’s op social media posten met de officiële hashtags #MijnDelhaizeDrankjes en #DelhaizeAmbassadeurs.
  • op het einde van het project via een korte vragenlijst laten weten wat jij en je omgeving ervan vonden.
  • tot slot al je zintuigen op scherp stellen!

In de welkomstenveloppe vind je …

  • aankoopbonnen om de producten af te halen in je winkel.
  • kortingsbonnen om uit te delen aan de mensen in je omgeving.

Stel je kandidaat

Wil je graag deelnemen aan dit avontuur? Stuur dan nu meteen je kandidatuur in!

DE INSCHRIJVINGEN ZIJN GESLOTEN.


Nog geen Delhaize-lid?

Het is eenvoudig, gratis en zonder verplichtingen. Doe het nu en word lid van onze community om meer informatie over dit en volgende projecten te ontvangen:

Ik schrijf me in!