Delhaize Pauze

Beschrijving project

Voor het laatst samen aan tafel …

Nog even en je kan ook zonder ons genieten van je nieuwe ontbijt- en snackgewoonten … Valt het afscheid je zwaar? Ons ook … ! Maar voor we hier collectief beginnen te snotteren, willen we graag weten wat jij en je omgeving van deze nieuwe tussendoortjes vonden. 😃

JulieK Dank je wel JulieK voor deze foto!

We willen je ook graag van harte bedanken voor je inzet en voor het delen van je ervaring. We hebben intens genoten van al die gedeelde momenten in jouw gezelschap en je omgeving.

Nu is het jouw beurt om ons te vertellen wat je van dit hele Delhaize avontuur vond. Je laatste opdracht luidt daarom: vul de eindevaluatie in!

Ik begin er meteen aan! 😃

En aarzel niet om de Delhaize Ambassadeurs om je heen te delen! Hoe? Hier vind je een korte video om jou te helpen:


@alleDelhaizeAmbassadeurs: Wat vond je van dit avontuur?

Uitdaging: wees creatief en recycleer binnen je gezin de lege potjes van de dessertmousses!

Nadat je op een verantwoorde manier meer smaak hebt gebracht in je ontbijt, je snackbreaks en je desserts, stellen we voor om daar meteen een superleuke activiteit aan te koppelen. Ideaal na de familiebrunch op zaterdag- of zondagochtend!

uitdaging

Bij deze uitdaging geven we de lege potjes van de dessertmousses een tweede leven. 😉 Hoe? Hierbij enkele tips om er bloempotjes van te maken waarin je zaden kunt planten!

Wat heb je nodig:

 • Een plastic potje van de dessertmousses
 • Decoratieve elementen: knopen, veren, kralen, lintjes, gekleurde draden, touwtjes… Maar ook natuurlijke elementen zoals bladeren, zand of bloemblaadjes.
 • Een penseel
 • Acrylverf (kleur naar keuze)
 • Lijm

Zo maak je van deze creatieve workshop een succes:

 1. Kies de elementen die deel uit zullen maken van de decoratie van je potje en plak ze er dan op.
 2. Laat drogen en plaats zaden met aarde in de pot: en voilà!

Nu je het potje van de dessertmousses een tweede leven hebt gegeven, kan je je fantasie de vrije loop laten door een leuke foto te nemen 😉!

Post foto’s van je meesterwerk op social media met de officiële hashtags #MijnDelhaizePauze en #DelhaizeAmbassadeurs.

Klaar om aan deze workshop te beginnen?


@alleDelhaizeAmbassadeurs: Wie ga je optrommelen voor deze recyclageklus?

Leg je nieuwe favoriete tussendoortjes vast op foto!

Ben je ook helemaal gewonnen voor de lekkere mueslirepen en dessertmousses van Delhaize? Hierbij enkele tips om deze heerlijke tussendoortjes als een professioneel fotograaf in beeld te brengen, waarvoor je vast complimentjes krijgt van je omgeving. 📷

muesli Dank aan Gozde voor deze prachtige foto!

Met deze tips & tricks maak je de mooiste foto’s van je proefmomenten. 😉

 1. Kies je favoriete mueslireep of dessertmousse en haal de verpakking of het dekseltje eraf.

 2. Kies een lichte, gezellige plek zoals je zithoek, je keuken, je eethoek, het balkon … Vermijd indien mogelijk het gebruik van een flash en geef de voorkeur aan daglicht voor het maken van stralende, adembenemende beelden. 😉

 3. Speel met de effecten van het perspectief, stel scherp op je tussendoortje met de achtergrond in soft focus, en beeld je in dat je een professionele food instagrammer bent!

 4. Verzorg de manier waarop je het tussendoortje toont. Geef het een mooie plaats op tafel en zorg voor een originele aankleding. Laat je creativiteit de vrije loop!

 5. Presenteer je tussendoortje als een dessert in een sterrenrestaurant door er andere lekkere ingrediënten en elementen aan toe te voegen, zoals vers fruit en chocolade … Stop je lepeltje in de mousse om te tonen hoe rijk en smeuïg ze is.

 6. Voeg leven toe aan je foto door mensen in beeld te brengen. Vrienden of andere gezinsleden bijvoorbeeld, maar een selfie kan natuurlijk ook: foto’s die levendigheid suggereren, komen sympathieker over. 😉

 7. Maar vooral: amuseer je met je vrienden en je familie en probeer verschillende originele opstellingen uit om zo tot de best mogelijke foto te komen.

De fotoshoot is nu officieel geopend!

Wie wordt de beste Instagram fotograaf?

Deel je mooiste creaties op social media met de officiële hashtags #MijnDelhaizePauze en #DelhaizeAmbassadeurs.

We kunnen amper wachten om al die mooie beelden te zien!


@alleDelhaizeAmbassadeurs: Wat is jouw beste tip voor een originele foto met je nieuwe favoriete tussendoortje?

Het is tijd om een heerlijke pauze te nemen met Delhaize!

Heb je je welkomstenveloppe met aankoopbonnen goed ontvangen? Mooi zo, dan kunnen we van start gaan met het proefavontuur! Alvorens je de mueslirepen en dessertmousses in huis haalt, alvast enkele ideeën om die heerlijke nieuwe snacks te delen met je omgeving.

tasty

Een snel ontbijt voor ons drukke leven! Hecht je veel belang aan ontbijten maar heb je altijd drukke ochtenden en geen tijd om aan tafel te gaan? Dan zijn de mueslirepen van Delhaize de ideale oplossing voor jou! Ze zijn gevuld met lekkere ingrediënten zodat je jouw batterijen kunt opladen en de dag goed kunt beginnen. Deel deze lekkernijen met jouw collega's tijdens de koffiepauzes of voor een sportsessie! Een goede dag gegarandeerd met de mueslirepen. 😉

Een break met vrienden of familie waar iedereen volop van geniet Maak je omgeving gelukkig door samen te smullen van de verfrissende dessertmousses van Delhaize boordevol vers fruit. Komt het water je al in de mond? Rep je dan snel naar de versafdeling om een voorraad in te slaan van deze lekkere tussendoortjes waaraan niemand kan weerstaan!


@alleDelhaizeAmbassadeurs: Ben je klaar voor intense momenten van gedeeld proefplezier? En denk je dan eerder aan een ontbijt of aan een snackbreak of dessert?

Welkom bij dit nieuwe avontuur, gewijd aan de heerlijke tussendoortjes van Delhaize!

We zijn heel blij dat we voor dit nieuwe smaakproject van Delhaize ook op jou mogen rekenen! In de volgende twee weken gidsen we je met plezier doorheen dit project. Zo kan je de nieuwe mueslibars en dessertmousses van Delhaize in de ideale omstandigheden uitproberen!

Klaar om de heerlijke tussendoortjes van Delhaize zelf te proeven en bij je vrienden en familie te introduceren? Binnenkort ontvang je een welkomstenveloppe en kan het grote proefavontuur van start gaan … In afwachting daarvan hebben Isa en Iris van het Delhaize-team een boodschap voor je:

tasty3

"Hallo allemaal,

Wij zijn Isa en Iris, en we zijn superblij dat jij als Delhaize Ambassadeur aan dit nieuwe project wilt meewerken! Trakteer jezelf en je directe omgeving bij het ontbijt en als tussendoortje op de heerlijke mueslirepen en dessertmousses van Delhaize. Voor je een eerste hap neemt, geven we je nog enkele leuke opdrachten om je avontuur nog meer tot zijn recht te laten komen:

 1. Laat ons meegenieten via foto’s van je degustatiemomenten die je neemt tijdens het ontbijt in gezinsverband of op het werk, omringd door je collega’s. Trek zeker voldoende tijd uit om een originele sfeer te creëren en knappe foto’s te maken.
 2. Doe ons watertanden door je foto’s, video’s en/of boomerangs te posten op social media, met de hashtags #MijnDelhaizePauze en #DelhaizeAmbassadeurs.
 3. Laat ons weten wat je ervan vond door de eindevaluatie in te vullen.
 4. Maar vooral: gebruik die ontspannen momenten om volop te genieten van je verrukkelijke tussendoortjes. Laat het smaken!

We wensen je een avontuur toe dat even authentiek en aantrekkelijk is als onze Delhaize producten 😉.

Graag tot binnenkort,

Isa en Iris"


@alleDelhaizeAmbassadeurs: Geniet je het meest van je ontbijt, van je snackbreaks of van allebei?