De nieuwe Bio Delhaize producten

Beschrijving project

Uitdaging 3: Vertel ons eerlijk wat jij vond van de Delhaize biogerechten die je kon proeven...

Heeft het gesmaakt? We hebben de indruk van wel, lekkerbek die je bent! 😉 Dan is nu het moment aangebroken om ons te vertellen wat jij en je omgeving vonden van de biolasagnes en biosoepen van Delhaize. 😃

lasagnes Dank aan @shanavanhoof voor deze foto!

Eerst en vooral willen we je graag van harte bedanken voor je deelname. We hebben intens genoten van al die gedeelde momenten in jouw gezelschap en dat van de mensen rondom je. Nu is het jouw beurt om ons te vertellen wat je van dit hele Delhaize avontuur vond. Je laatste opdracht luidt daarom: vul de slotenquête in!

Ik begin enthousiast aan deze opdracht!


@alleDelhaizeAmbassadeurs: Wat vond je van dit proefavontuur?

Uitdaging 2: Hét recept voor een wow!-foto 😍

Met hun rijke kleuren en smakelijke texturen prikkelen deze biolasagnes en biosoepen vast je verbeelding ... Hou je niet tegen en laat je verbeelding de vrije loop! Word jij de nieuwste Instagram-sensatie? 📷

Ontdek snel jouw tweede challenge!

ambassadeur Dank aan @kate_lovingcook voor deze foto!

Post de mooiste "food" foto’s op Instagram dankzij deze tips. 😉

 1. Kies een lichte, gezellige plek, bijvoorbeeld je eethoek. Wees creatief en zorg voor leven op je foto’s!
 2. Schik rond je lasagnes en je soepen enkele verse ingrediënten waarmee ze bereid zijn!
 3. Voeg versiering toe: zet je verrukkelijke gerechten in het midden van de tafel en plaats er kaarsen, herfstdecoratie en mooie tafelaccessoires rond …
 4. Maar vooral: amuseer je met je vrienden en je familie, en probeer verschillende originele settings uit bij het maken van groepsfoto’s. 😄

De najaarsfotoshoot is nu officieel geopend! 📷

Deel je mooiste kiekjes van die momenten met familie en vrienden op social media met de hashtags #MijnDelhaizeBioGerechten en #DelhaizeAmbassadeurs.

We kunnen amper wachten om al die mooie beelden te zien!


@alleDelhaizeAmbassadeurs: Wat is jouw beste tip voor een originele foto van je lekkerste recepten?

Uitdaging 1: Wees creatief en organiseer een geslaagde najaarsavond!

De dagen worden korter, maar dankzij Delhaize worden de maaltijden hoe langer hoe lekkerder!

Ben je erop gebrand om je nieuwste biogerechten te delen met familie en vrienden? Weet je ondertussen alles over deze heerlijke biolasagnes en biosoepen van Delhaize?

Organiseer dan een avond die helemaal in herfsttinten baadt (rood, bruin, oranje …) en schotel je gasten een supermenu voor waarin de biolasagnes en biosoepen van Delhaize een belangrijke rol spelen!

Deel je foto’s en video’s van dit superdiner in het gezelschap van vrienden of familie op social media met de hashtags #MijnDelhaizeBioGerechten en #DelhaizeAmbassadeurs.

Ben je klaar voor de mooiste avond van het najaar?


@alle DelhaizeAmbassadeurs: Welk menu stel jij samen voor deze culinaire uitdaging?

Een gezellige najaarsavond, dan gaat er niks boven een lekker biogerecht van Delhaize!

Heb je je welkomstenveloppe met aankoopbonnen goed ontvangen? Dan is het hoog tijd om iets bij te leren over deze smakelijke gerechten!

Het moment is aangebroken om te proeven van dit onweerstaanbare trio lasagnes, 100% bio:

 • Bolognese, groenten (veggie) en linzen / spinazie / kikkererwten (vegan), er is voor elk wat wils!
 • Deze lasagnes zijn evenwichtig, duurzaam geproduceerd en van hoge kwaliteit.
 • Bij de bereiding worden zoveel mogelijk lokale ingrediënten gebruikt en ze worden gemaakt in een beschutte werkplaats in Wauthier-Braine.
 • Deze voortreffelijke lasagnes zitten verpakt in schaaltjes die volledig composteerbaar zijn. Ze zijn gemaakt uit cellulose, op basis van plantaardige materialen.

Warm je op aan een van deze twee heerlijke biosoepen, alleen of in gezelschap:

 • Zachte veloutésoep bereid met biotomaten, natuurlijke en romig. Ze proeft naar de zon, is op smaak gebracht met een vleugje verse room, en bereid met ingrediënten die allemaal afkomstig zijn uit de biologische landbouw.
 • Biogroentesoep waar het hele gezin van smult: deze heerlijke groentemix is ideaal voor een gezellige avond met je familie. De soep is bereid met lekkere biogroenten vol natuurlijke smaken en heeft een zalige, romige textuur, die groot en klein vast weten te appreciëren!

Beide soepen zijn verpakt als miniblokjes: je warmt ze in enkele minuten op in de pan of in de microgolfoven, en je kiest zelf hoe groot je portie is.

Deel je foto’s en video’s van deze nieuwigheden bij Delhaize op social media met de officiële hashtags #MijnDelhaizeBioGerechten en #DelhaizeAmbassadeurs.


@alle DelhaizeAmbassadeurs: Met wie ga jij deze heerlijke Delhaize gerechten delen?

Welkom bij dit nieuwe avontuur, gewijd aan enkele nieuwe bioproducten van Delhaize!

We zijn heel blij dat we voor dit nieuwe project van Delhaize ook op jou mogen rekenen! In de volgende twee weken gidsen we je met plezier doorheen dit project. Zo kan je deze heerlijke Delhaize gerechten in de ideale omstandigheden uitproberen!

Klaar om deze nieuwe bioproducten zelf te proeven en bij je vrienden en familie te introduceren?

bio

Binnenkort ontvang je een welkomstenveloppe en kan het grote proefavontuur van start gaan … In afwachting daarvan hebben Isa en Iris van het Delhaize team een boodschap voor je:

"Hallo allemaal,

Wij zijn superblij dat jij als Delhaize Ambassadeur aan dit nieuwe project wilt meewerken! Verwen je smaakpapillen met een trio van onweerstaanbare lasagnes, 100% bio, en warm jezelf op aan één van deze twee heerlijke biosoepen, alleen of in gezelschap. Maar voor je daarvan gaat smullen, lijsten we eerst enkele leuke taken op die het hele avontuur nog meer kleur geven:

 1. Laat ons meegenieten van je proefmomenten via foto’s die je neemt tijdens de maaltijden in gezinsverband of op je eentje. Trek zeker voldoende tijd uit om een originele sfeer te creëren en knappe foto’s te maken.
 2. Doe ons watertanden door je foto’s, video’s en/of boomerangs te posten op social media, met de hashtags #MijnDelhaizeBioGerechten en #DelhaizeAmbassadeurs.
 3. Laat ons weten wat je ervan vond door de slotenquête in te vullen.
 4. Maar vooral: gebruik die ontspannen momenten om volop te genieten van je verrukkelijke gerechten. Breng het najaar op smaak met Delhaize!

We wensen je een avontuur toe dat even authentiek en aantrekkelijk is als onze producten 😉.

Graag tot binnenkort,

Isa en Iris"


@alleDelhaizeAmbassadeurs: Ben jij meer te vinden voor de biolasagnes of voor de biosoepen?