Solidarity Together

Beschrijving project

Samen tegen corona

In deze bijzondere en ingewikkelde tijden die we momenteel doormaken, past iedereen zich zo goed als hij of zij kan aan. En ook bij Delhaize heeft elk team te maken met deze uitzonderlijke situatie. Daarom willen wij graag zeggen: BEDANKT.

Bedankt aan iedereen die vertrouwen in ons houdt, maar bovenal bedankt aan onze werkkrachten in de winkels. Zij maken ons leven op dit moment een stuk gemakkelijker.

Laten we de teams van Delhaize steunen en aanmoedigen. Zij nemen hun burgerplicht ter harte en staan elke dag klaar voor ons om de winkels te bevoorraden!

Om ze te bedanken hebben we de Klap Klap Challenge in het leven geroepen: laten we applaudisseren voor het Delhaize personeel om onze dankbaarheid te tonen.

Wil je meedoen aan deze challenge? Heel simpel: deel de video’s « Klap Klap » van Delhaize. Je vindt ze als story op je sociale media met de hashtag #KlapKlapDelhaize #Samentegencorona en met vermelding van @delhaizebelgium.

Als je hen een warm hart wil toedragen, mag je natuurlijk ook zelf een filmpje maken﹡. Ook dit is simpel: het kan bij jou thuis of tijdens je boodschappen in de Delhaize. Begin het filmpje met driemaal « Klap Klap » en zeg wat lieve woorden. 😉
Post dit vervolgens als story met vermelding van @delhaizebelgium of mail het naar: elien@delhaizeambassadors.be

Bedankt aan allen, zij hebben je meer dan ooit nodig. ❤️
Blijf thuis, en zorg goed voor jezelf en je dierbaren!

Ik deel de Klap Klap filmpjes van Delhaize !

﹡Je filmpje mag niet langer dan 20 seconden duren en dient in verticaal formaat te worden gemaakt.


@alle ambassadeurs van Delhaize: een klein woordje voor het personeel in de winkel?