Delhaize Summer Apero

Gezellig aperitieven

Resultaten Delhaize Summer Apero

2.500 Delhaize Ambassadeurs hebben gedurende 6 weken de aperitief producten van Delhaize uitgeprobeerd. Zij konden gezellige momenten delen met hun familie en vrienden tijdens een super apertief. Deze pagina toont de belangrijkste resultaten.

95%

van de Ambassadeurs zijn (zeer) positief over de aperitief producten van Delhaize.

93%

van de Ambassadeurs geven aan dat ze de aperitief producten van Delhaize opnieuw zullen kopen in de toekomst.

Een impressie van de 2.500 Ambassadeurs

Summer apero

De mening van de deelnemers

Samen met de buren en onze kinderen (kleinkids smaakten het ook !!!!) op een laatste tuinfeestje opgegeten. Iedereen moest toegeven, het was super. We hebben ook nog bons uitgedeeld en dat viel natuurlijk duchtig in de smaak. Jullie hebben er kopers bij, wees daar maar zeker van. Nog eens super bedankt en hopelijk tot hoors, liefs Nin en Francis

  • Ambassadeur Nin

Ik was niet geselecteerd maar heb 1+1 bonnen van een vriendin gekregen en die humus.... man, man, man om duimen en vingers af te lekken! Voortaan maak ik die niet meer zelf maar.... Delhaize, here I come!

  • Ambassadeur Nancy9332

Haast alle apéro-producten heb ik geprobeerd en geproefd met ongelooflijk veel combinaties. Verse kruiden en groenten, kazen, garnalen, scampi, gerookte zalm, Parmaham, gerookte kipfilet .... Oneindig vele mogelijkheden bieden deze producten uit deze campagne. Fantastisch lekker voor groot en klein. Ben blij te kunnen melden dat familie, vrienden en buren even enthousiast waren en ook deze producten zijn gaan halen en ze evenals ikzelf in de toekomst verder met veel plezier verder zullen gebruiken. Het gebruiksgemak, steeds voorradig in koelkast en heel vele combinaties mogelijk bij verschillende gelegenheden zoals aperitief, maar ook als tussendoortje of gewoon als basis op een belegd broodje. Voor elk wat wils en toch steeds anders. Super, fantastisch, lekker en vernieuwend.

  • Ambassadeur Greetje11

Informatie over het product

  • Humus: Humus is en populaire dipsaus die vaak wordt geserveerd bij mezze samen met een stuk Turks brood, crackers of krokante groenten. De gebakken kikkererwten zijn het basisingrediënt voor deze smeuige bereiding. Andere ingrediënten zijn sesampasta en wat look.

  • Bruschettine: proef de delicieuse Bruschettines van Delhaize. Deze kleine stukjes mediteraans brood zijn tweemaal gegrild, wat verklaart waarom ze zo lekker en krokant zijn. Ze zijn rijk aan vezels en bevatten geen additieven, noch bewaarmiddelen. Bovendien bevatten ze een lage hoeveelheid aan vetten.

  • Bruschette: De Bruschettes van Delhaize zijn 100% op basis van Italiaanse tomaten, verrijkt met olijfolie, fijngehakte look en oregano. Van met de hand gehakte basilicum, harten van artisjok, olijven en paprika zijn de 4 varianten van dit product. Ze bevatten geen smaakstoffen, noch bewaarmiddelen.

  • Antipasti gegrilde groenten: Gegrilde of gedroogde groenten worden vaak als voorgerecht geserveerd in Zuiderse landen. Lekker gemarineerd in olie en soms gekruid met peterselie, rozemarijn, oregano en verse look. De producten die rechtstreeks van Italië komen zijn geoogst, met respect voor de seizoenen, op het moment van hun beste smaak. Bovendien bevatten ze geen smaakstoffen, noch bewaarmiddelen. Helemaal natuurlijk dus!

  • Oudendijk kaas: De Oudendijk kaas is het resultaat van een oude, artisanale traditie en geduld voor de rijping op oude houten plamken. De artisanale trage rijping geeft aan de Oudendijk kazen een specifieke rijke smaak en aroma. De kaas heeft het BOB label dat staat voor de "Beschermde OorsprongsBenaming". Dit label garandeert de kenmerken van kazen van Noord-Holland met zijn strenge klimaat en vruchtbare gronden.