Verkoop herbruikbare mondmaskers bij Delhaize

Vanaf 18 mei verkoopt Delhaize herbruikbare mondmaskers in exclusieve samenwerking met e5 mode. Een mooie manier om jezelf op duurzame wijze te beschermen en rekening te houden met anderen. Bovendien stort Delhaize 10 cent per verkocht mondmasker aan het Rode Kruis.

De mondmaskers zijn gemaakt van 100% katoen, zijn 3-lagig, met ruimte voor een filter. Ze zijn wasbaar op 90 graden. 5 minuten in een pot kokend water is ook voldoende voor veilig hergebruik van het masker.

De elastieken voor achter de oren zijn verstelbaar, de neus is voorgevormd en licht verstevigd, en de kin heeft een extra aanzetstuk waardoor het monmasker comfortabel aanvoelt en volledig aansluit aan de kin, aan de zijkanten en bovenaan.

Het masker voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. Het is geschikt voor volwassenen, zowel dames als heren, veilig voor civiel gebruik (dus niet medisch).

Denken aan anderen is altijd in de mode.

Verkoop mondmaskers bij Delhaize

Omdat mondmaskers sinds 4 mei verplicht zijn op het openbaar vervoer, en dat er een dragen waar dan ook betekent dat we elkaar beschermen, wil Delhaize haar klanten helpen. Daarom zijn vanaf heden mondmaskers te koop in packs van 50. Om ervoor te zorgen dat al onze klanten hiervan kunnen genieten, zal er maximaal één pak per klant verkocht worden. De mondmaskers zullen worden verkocht aan de aankoopprijs. Bovendien zal per verkocht stuk, 2 eurocent geschonken worden aan een gemeenschappelijk goed doel binnen Comeos.

Ontdek hieronder hoe je een mondmasker correct plaatst op je gezicht.

1

1. Was je handen met water en zeep vooraleer een mondmasker aan te brengen.

2

2. Zorg ervoor dat de juiste kant van het masker naar buiten wijst. De binnenkant van de meeste medische maskers is wit.

3 & 4

3. Bedek je neus en mond en vermijd openingen tussen je gezicht en het mondmasker.

4. Was steeds je handen bij het aanraken van het mondmasker.

5 & 6

5. Verwijder het mondmasker langs achteraan en raak de voorzijde van het masker niet aan.

6. Gooi het gebruikte mondmasker in een afgesloten vuilbak en was jouw handen met water en zeep.

#SamenTegenCorona

You'll never walk alone.

Delhaize ondersteunt Covid-Solidarity. Ken je iemand die hulp nodig heeft bij het winkelen maar kan hij/zij zich niet verplaatsen wegens de huidige situatie ?
Bel dan naar 02 808 96 54*. Verspreid solidariteit, geen virus.

*Gesprekskosten in lijn met het Belgische standaardtarief

Meer info: https://www.covid-solidarity.org/nl